Camerasysteem voor Albert Heijn franchise vestigingen

AH

Over Albert Heijn

“We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. En we verkopen heel veel bijzondere producten die je vaak alleen bij ons, of in een speciaalzaak aantreft. Ons huismerk AH Excellent biedt een ruime keuze aan bijzondere producten om extra te genieten, met elk jaar weer tientallen speciale kerst- en paasproducten. We zijn bovendien altijd op zoek naar interessante, nieuwe producten waarmee we je kunnen verrassen. En al deze bijzondere producten vind je bij Albert Heijn voor de beste prijs, want wij willen het bijzondere voor iedereen bereikbaar maken!”

Project – Camerasysteem Albert Heijn

Voor diverse Albert Heijn franchise vestigingen in Noord Nederland heeft BB Systems een camerasysteem geleverd en geïnstalleerd. Per vestiging zijn er tientallen camera’s geïnstalleerd. Buiten de vestigingen zijn er ook diverse buitencamera’s gemonteerd. Wij maken voor een camerasysteem gebruik van innovatieve en gebruiksvriendelijke beheersoftware. Het camerasysteem is inpandig te beheren, maar ook op afstand.

Van het adviestraject tot de realisatie is BB Systems turn-key in deze projecten van dienst geweest.
Ook bieden wij de nodige nazorg, service en onderhoud.

Contact

Wilt u ook diefstal reduceren en toezicht kunnen houden in uw bedrijf? BB Systems is een innovatieve partner op het gebied van camerasystemen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.