Planner / inkoper (M/V)

Ter versterking van ons team zoeken wij een enthousiaste planner / inkoper.

Als planner inkoop ben je bezig met het plannen van personeel en materiaal volgens de gegeven opdracht. Je ondersteunt de realisatie, verkoop en service door altijd de juiste materialen, tegen de juiste prijs, op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar te hebben.

Je houdt je bezig met het coördineren, controleren, bijsturen en plannen van werkzaamheden alsook met de inkoop en bewaking van de inkoop van alle aanverwante materialen voor alle onderdelen binnen BB Systems.

Daarnaast heb je veel persoonlijk, telefonisch en schriftelijk contact met leveranciers, klanten en natuurlijk je collega’s. Goede beheersing van de Nederlandse taal is daarin wel een vereiste, meerdere talen is zeker een pré aangezien we ook buitenlandse leveranciers hebben.

Het betreft voor deze functie een fulltime vacature (40 uur), maar parttime is wel bespreekbaar.
We starten altijd met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
Wanneer je fulltime werkt heb je 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen, maar de ATV dagen mag je ook maandelijks laten uitbetalen.
Bijscholing, cursussen of opleidingen zijn altijd mogelijk en bespreken we graag met je.

Naast de zakelijke kant moet het natuurlijk een leuke plek zijn om te werken en daarom lunchen we gezamenlijk op kantoor, organiseren we regelmatig een teamuitje of een borrel in onze Soundbar.

Wie zijn wij?
BB Systems is specialist in audiovisuele communicatie, elektrotechniek en IT.
Als leverancier en installateur voor verschillende branches leveren en installeren wij dagelijks de beste technische oplossingen voor onze opdrachtgevers. De veelzijdigheid en flexibiliteit maakt BB Systems een servicegerichte partner voor elke branche. Door te innoveren worden wij samen met onze partners en opdrachtgevers steeds duurzamer en zetten wij in op circulariteit voor een betere wereld. Onze opdrachtgevers variëren van verenigingen tot overheid en een aantal top 50 bedrijven van Nederland. Het bedrijf telt momenteel ruim twintig medewerkers met nog meerdere openstaande vacatures voor verdere doorgroei als technisch dienstverlener.

Kennismaken?
Wij maken graag kennis met jou! Kom langs voor een kop koffie of loop eens een paar uurtjes mee. Maak snel een afspraak met Tessa via 050- 54 91 662 of tessa@verkoopav.nl.

Een cv sturen mag natuurlijk ook, gebruik de knop hieronder.

Direct Solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga terug naar onze vacatures