Aeromic – Cyclemic headset

Aeromic_Cyclemic

Bent u op zoek naar een betrouwbare headset microfoon voor spinning? Die heeft u gevonden met de Cyclemic van Aeromic. Door middel van onderzoek, ontwikkeling en het testen van prototypes door toonaangevende fitnessinstructeurs behoren de Aeromic en Cyclemic tot de top van de ‘’zweetbestendige technologie’’ in de sportbranche.

Aeromic

Aeromic heeft voor fitnessinstructeurs een headset microfoon ontworpen. Dit houdt dit in dat tijdens het sporten de fitnessinstructies via de headset kunnen worden doorgegeven. De Aeromic ziet er esthetisch uit door middel van de unieke miniatuurcapsule. Deze capsule bevindt zich aan het uiteinde van de gele boomarm (zie afbeelding) die wordt beschermd door een zweetring. Bovendien beschikt de Aeromic over een uitstekende geluidskwaliteit, wat zorgt voor een verbeterde geluidshelderheid.

Cyclemic

Het verschil tussen de Aeromic en de Cyclemic zit in de vorm van de microfoon. De Cyclemic is ontworpen met behulp van de zogenoemde ‘’J-curve’’. Deze J-curve is zo ontworpen dat tijdens het geven van spinningslessen het zweet daar langs weg druppelt. Dit zorgt ervoor dat het vocht niet de microfoon kan aantasten. De speciale vochtbestendige kous  beschermt de connector en de headset aansluiting. Verder is de metaal verstevigde kabel ontworpen, zodat de kans op kabelbreuk wordt geminimaliseerd.

Nieuwste versie

De laatste versies van Cyclemic headsets hebben een versterkte capsule met een lagere gevoeligheid, maar met een hogere explosiviteit dan voorheen. Deze nieuwe capsule zorgt ervoor dat het effect bij ruimtes met een slechte akoestiek of minder goede geluidsinstallaties veel minder zal zijn.
De Cyclemic headsets zijn met verschillende ontvangers toepasbaar: Fitness Audio Brand, Shure, Telex, A-T, Samson, AKG, Nady, Sony, Sennheiser en andere.

Meer informatie?

BB Systems levert Aeromic. Heeft u verder nog vragen of bent u op zoek naar andere geluidsoplossingen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij komen graag in contact met u. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 050 5491662