Geluidsinstallaties

Bent u op zoek naar een geluidsinstallatie, omroepinstallatie, achtergrondmuziek, muziekinstallatie, luidsprekers, microfoons of een versterker voor uw organisatie? BB Systems is gespecialiseerd in geluidsinstallaties voor uiteenlopende toepassingen. Van een bedrijfshal tot een concertzaal.

Geluidsinstallatie voor professioneel gebruik

BB Systems heeft jarenlange ervaring met geluidsinstallaties. Wij adviseren u graag vrijblijvend voor een geluidsinstallatie voor uw toepassing. Of het nu gaat om een kleine winkel voor achtergrondmuziek of een stadion of grote hal wij hebben de beste geluidsinstallatie voor uw toepassing. Niet voor niets verkopen wij meer dan duizenden luidsprekers per jaar. Inbouwluidsprekers, opbouwluidsprekers, buitenluidsprekers bijna alles op dit vlak kunnen wij verzorgen inclusief bekabeling en montage. Complete installaties met afspeelapparatuur, microfoons, luidsprekers, versterkers en accessoires.

Advies en levering geluidsinstallatie

BB Systems staat bekend om uitstekende oplossingen op het gebied van audiovisuele communicatie. Van achtergrondmuziek in een kantoor of bedrijfshal tot lestijdensignalering in uw schoolgebouw. Ook voor retail en grote ketens hebben wij bewezen professionele oplossingen. Zo is BB Systems leverancier voor food en non food retail zoals supermarkten en andere winkels. Er zijn meer dan 3000 locaties voorzien van een geluidinstallatie van BB Systems. Hierin werkt BB Systems ook nauw samen met installateurs.

Geluidsinstallaties voor elke branche

Op het gebied van audiovisuele communicatie speelt geluid een belangrijke rol. Of het nu gaat om muziekinstallaties in sporthallen, kerken, kantoren, bedrijfshallen, buurthuizen, uitvaartorganisaties, hotels of horeca, BB Systems heeft door jarenlange ervaring de oplossing voor elke branche. Komt er plotseling alleen geruis door uw luidsprekers? BB Systems heeft voor haar klanten een technische dienst, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Types professionele geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties zijn leverbaar en te installeren in verschillende varianten. Van omroepinstallatie tot lestijdensignalering. Meer informatie!

Referenties

Nieuwsgierig naar een aantal referenties? Kijkt u dan eens op onze projecten pagina.

Contact

U zoekt naar een oplossing voor professionele geluidsinstallatie?
Bel ons op 050 5491662 of mail ons via het contactformulier.

Recente Geluid projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor