Professionele verlichting

Voor professionele verlichting kunt u bij ons terecht. BB Systems is specialist op het gebied van projectverlichting, led verlichting maar ook speciale verlichting voor bijvoorbeeld podium en theater. Wij vertalen uw wensen naar concrete oplossingen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies, levering & installatie

BB Systems heeft veel ervaring in advies, levering en installatie van verlichting. Wij hebben een enorm portfolio aan LED verlichting. Van basis energiezuinige verlichting tot uitgebreide automatisering en besturing van uw verlichting. Wij hebben altijd dé oplossing voor uw situatie. Ook werken wij complete lichtplannen uit met professionele visualisaties.

Onze oplossing voor elke branche

Of het nu gaat om een kantoor, bedrijfshal, school, fitnesscentrum, zorginstelling of buitenterrein. BB Systems heeft voor elke branche een oplossing. Wij geven advies, leveren en installeren. Krijgt u onverhoopt een storing? Dan staat onze technische dienst voor u klaar!

Types professionele verlichting

Professionele verlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar professionele ledverlichting, projectverlichting, sfeerverlichting, truss constructies, podium- en theaterverlichting, terreinverlichting of iets anders BB Systems biedt u de oplossing waarnaar u op zoek bent. Klik hier voor meer informatie.

Referenties

Nieuwsgierig naar onze referenties? Klik hier voor een selectie uit onze projecten.

Contact

U zoekt naar een oplossing voor uw kantoor, school, winkel of zorginstelling?
Bel ons op 050 5491662 of mail ons via het contactformulier.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor