Beeldinstallaties

Bent u op zoek naar beeldinstallaties voor uw bedrijf of instelling? BB Systems is zeer ervaren op het gebied van beeldinstallaties en helpt u graag. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies en levering beeldinstallaties

BB Systems is professioneel in het adviseren over, leveren en installeren van beeldschermen, videoconferentie, projectoren, displays en andere apparatuur om interactief en visueel te presenteren. We zijn al jaren succesvol met audiovisuele middelen. Van een beamer tot een grote videowall met zeer hoge resolutie kunnen we van dienst zijn. Dit met volledige turnkey oplevering inclusief montage en randapparatuur. Maar bij beeldinstallaties denken we ook aan camerasystemen, videoconferentie, streaming, projectie, touchscreens en tal van andere visuele installaties.

Beeldinstallaties voor elke branche

Wij bieden voor elke branche de juiste oplossing met betrekking tot audiovisuele communicatie. Of het nu gaat om een gemeentehuis, een onderwijsinstelling of een winkel, BB Systems heeft de expertise in huis. Treedt er een storing op in een van uw beeldschermen, projectoren of een ander systeem? Dan staat er altijd een technische dienst voor u klaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Types professionele beeldinstallaties

Waar vroeger een diaprojector gebruikt werd maken we nu gebruik van grote touchscreens, beamers, monitoren en andere displays. Dagelijks vernieuwd de techniek, wij adviseren graag de juiste oplossing naar aanleiding van uw vraagstuk omtrent beeldinstallaties. Meer informatie over de dienst of het product dat u zoekt.

Referenties

Nieuwsgierig naar een aantal referenties? Vind dan hier een selectie uit onze projecten.

Contact

U zoekt naar een oplossing voor een professionele beeldinstallatie?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor audiovisuele installaties.
Bel ons op 050 5491662 of mail ons via het contactformulier.

Recente Beeld projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor