Elektrotechniek

Bent u op zoek naar een elektrotechnische oplossing voor uw bedrijf, kantoor of instelling? Wij zijn specialist in elektrotechniek, service en onderhoud van de meest uiteenlopende technische installaties. Bij ons kunt u altijd terecht voor een goed advies voor een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare technische installatie. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies & levering elektrotechniek

Als erkend elektrotechnisch installatiebedrijf en lid van Techniek Nederland heeft BB Systems zich gespecialiseerd in elektrotechniek in de basis maar ook in complexe vraagstukken of technische installaties. Wilt u verlichting laten installeren? Of uw elektrotechnische installatie laten onderhouden? BB Systems regelt het voor u.

Elektrotechnische systemen voor elke branche

Door onze combinatie van elektrotechniek, audiovisuele communicatie en IT kunnen wij u compleet en op een perfecte wijze van dienst zijn. BB Systems weet uit ervaring dat een turn-key oplossing zeer belangrijk is in elke branche. Heeft u een storing, dan staat de technische dienst van BB Systems direct voor u klaar.

Types professionele elektrotechnische systemen

Elektrotechnische systemen zijn er in verschillende soorten en maten. Van een nieuwe verdeelinrichting tot automatisering en nieuwe led verlichting. BB Systems kan u onder andere van dienst zijn met elektrotechnische installatie, ledverlichting, datanetwerken, kabelmanagement, glasvezeltechniek, camerabeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrole, inbraakbeveiliging, telecom, ontruimingsinstallatie, laadoplossingen, zonnepanelen, technisch beheer, gebouwenbeheer, advies en inspectie en tal van andere installaties. Meer informatie?

Referenties

Nieuwsgierig naar onze referenties? Vind dan hier een selectie uit onze projecten.

Contact

U zoekt naar een oplossing voor een elektrotechnische installatie?
Bel ons op 050 5491662 of mail ons via het contactformulier.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor