Audiovisuele middelen

De juiste tools voor samenwerken, presenteren en wereldwijde communicatie. Wij leveren en installeren audiovisuele middelen/ hardware die vereist zijn om beeld- en geluidscontent weer te geven of te gebruiken.

Audiovisueel merkonafhankelijk, creatief, veelzijdig en flexibel

BB Systems is specialist in alle vormen van audiovisuele middelen, elektrotechniek en IT. Als leverancier en installateur voor verschillende branches leveren en installeren wij dagelijks de beste audiovisuele installaties voor onze opdrachtgevers. BB Systems adviseert u graag merkonafhankelijk over de audiovisuele middelen voor uw project. Van ontwerp tot en met de realisatie kunnen wij u van dienst zijn in binnen- en buitenland. De veelzijdigheid en flexibiliteit maakt BB Systems een geschikte audiovisuele partner voor elke branche.

Wij zijn u niet alleen van dienst met uitvoerende audiovisuele opdrachten, ook denken wij met u mee in het vinden van de perfecte av-oplossingen.

Voorbeelden van audiovisuele middelen

  • Beeld, geluid, verlichting
  • Besturing
  • Domotica
  • Datanetwerk
  • Infra

Audiovisuele middelen voor informeren

Met ons veelzijdige Multi Narrowcasting pakket bieden we een professionele oplossing voor bedrijven, instellingen, overheid, verenigingen, sportscholen, horeca, scholen, wachtruimten, retail, winkelketen, tandartspraktijken, makelaardij, automotive branche en tal van andere locaties en toepassingen. Multi Narrowcasting biedt alles wat u nodig heeft voor het eenvoudig online samenstellen van uw eigen uitzendingen om uw medewerkers of bezoekers te informeren. Met behulp van handige aanpasbare templates kunt u snel en zonder kennis van ingewikkelde grafische software, indrukwekkende pakkende content te creëren. Uiteraard kunnen we u ook voorzien van bijpassende hardware t.b.v. bijv. digitale raampresentatie.

Audiovisuele middelen voor presenteren

Met monitoren en touchscreens kunnen interactieve trainingen worden gegeven en informatie kan eenvoudig eventueel draadloos gedeeld worden tijdens vergaderingen. Hierdoor zijn bijeenkomsten leuker/ interessanter, professioneler en geven de juiste indruk en beleving. Breng uw medewerkers of studenten samen met gebruiksvriendelijke en veilige oplossingen voor videoconferenties. Laat uw teams zich concentreren op hun werk, niet worstelen met technologie. Direct klaar voor gebruik! Ontdek hoe uw teams kunnen zien, delen en samenwerken door services en oplossingen in te zetten die bij uw organisatie passen.

Audiovisuele middelen voor vergaderen

Loop uw vergaderruimte in en sluit uw laptop aan om vervolgens direct met een kabel of draadloos te presenteren. Maak grote overlegruimten voor meerdere personen. Denk ook aan belcabines, kleine overlegruimten (huddle rooms), onthaastingruimten, experience ruimten en natuurlijk perfect geluid.

Meer informatie

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een accountmanager.