Back to work

back2work BB Systems

Een tentje in de tuin, een cocktail bij de buren, wandelen in de natuur…
En zo zag de zomervakantie er dit jaar voor velen van ons uit. Zeg eens eerlijk was het echt zo erg?
Hopelijk begint een ieder gezond en uitgerust aan een mooi najaar en wij geloven er graag in dat dit deels op kantoor mag zijn.

Hoe ziet dit bij ons eruit?
We houden ons nog altijd aan de richtlijnen van de RIVM. Het hybride werken is volledig in onze organisatie geïntegreerd, we houden de bezetting op kantoor zo minimaal mogelijk en zorgen tegelijkertijd dat collega’s zich verbonden blijven voelen. Collega’s komen gerouleerd naar kantoor, lunchen in kleine groepjes.

In ons bedrijfspand zie je overal de impact van COVID-19: 1,5 meter markeringen o.a. rondom de koffiemachine, spatschermen in de vergaderruimte, hygiëne instructies via de narrowcasting, de komst van een heuse mobiele Huddle Room, looprichtingen, AMT hygiënezuilen en veel aandacht voor hygiëne. Werkplekken worden meerdere malen per dag met desinfectiemiddel gereinigd, hetzelfde geldt voor pantry, toilet, deurposten en overige ruimten.

Ook wij kunnen verbeteren, elke dag een beetje beter.
Stap 1: apparaten bedienen met stembediening
Stap 2: dat zien we morgen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van audiovisuele projectinrichting, hygiëneoplossingen, optimale dekking en/of spraakverstaanbaarheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. BB Systems adviseert u graag bij het vinden van de juiste oplossing!