BB Systems en CAK sluiten raamovereenkomst audiovisuele middelen

Persbericht_cak

Op woensdag 21 maart 2018 ondertekende BB Systems met CAK de raamovereenkomst Audiovisuele Middelen. BB Systems zal de komende tijd de audiovisuele middelen voor het CAK organiseren. Uit de beoordeling van het CAK blijkt BB Systems meerwaarde te bieden in garantie en onderhoud, maar ook prijstechnisch de beste partner.

“Het CAK is een publieke dienstverlener die voor de overheid regelingen uitvoert en zorgt voor de vertaling van wetten en regels naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening. Met heldere en goed vindbare informatie geeft het CAK klanten inzicht in en overzicht van hun persoonlijke situatie. Hierdoor kan iedere klant zelfstandig de juiste keuzes maken.”
Bron: https://www.hetcak.nl

“BB Systems is specialist in alle vormen van audiovisuele communicatie en elektrotechniek. Als leverancier en installateur voor verschillende branches leveren en installeren wij dagelijks de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers variëren van verenigingen tot overheid en een aantal top 50 bedrijven van Nederland.”
Bron: https://www.bbsystems.nl/

Bas Bolt, mede eigenaar over de gunning van deze opdracht: 
” Wij zijn erg blij met dit raamcontract, deze organisatie past goed bij ons. BB Systems ziet een zeer positieve samenwerking tegemoet met het CAK in Den Haag “