BB Systems nieuwe jeugdsponsor vv Winsum

vv winsum sponsorfoto jo13-1

BB Systems is met ingang van dit seizoen de nieuwe shirt- en bordsponsor van vv Winsum. BB Systems heeft zich voor 3 jaar verbonden als shirtsponsor aan de jeugdcategorie onder 13, bestaande uit twee jeugdteams JO13-1 en JO13-2. De sponsoring gaat gepaard met een prachtig reclamebord langs het hoofdveld van vv Winsum.

Voorafgaand aan het fotomoment met JO13-1 werd het sponsorcontract ondertekent in aanwezigheid van Bas Bolt en Kees Greijdanus van BB Systems.

Bas Bolt:  “Wij zijn verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan de sportieve ambities van de club. Het stimuleren van jong talent past bij de filosofie van BB Systems. Wij wensen de jongens en meisjes veel plezier en succes toe”. Ook bestuurslid Peter Ritzema is enthousiast over de sponsoring door BB Systems: “Als vereniging willen we graag investeren in onze jeugd. We zijn blij dat BB systems hier een bijdrage aan wil leveren”.

vv Winsum is op 1 juli 2016 van start gegaan. De nieuwe vereniging is ontstaan na een fusie tussen cvv Viboa en vv Hunsingo. Kortom: een nieuwe vereniging met een bijzondere geschiedenis. De vereniging telt ruim 1.100 leden en is daarmee de grootste voetbalvereniging van Noord-Groningen.