BB Systems op 20 maart Bewust Veilig!

Banner - bewust veilig 3 BB Systems

Woensdag 20 maart 2019 is de derde editie van ‘Bewust Veilig’.

Binnen BB Systems hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan en zijn we dagelijks actief bezig met veiligheid. Echter, volgen we de regels en gebruiken we de beschermende middelen ook allemaal goed? Kortom, zijn we dagelijks wel genoeg bezig met onze veiligheid en die van onze collega’s?

Op 20 maart staan we er extra bij stil en daarom nemen we deel aan de campagne: Bewust Veilig 2019! We starten de dag met een goede kop koffie en een Toolbox. Met elkaar gaan we praten over het thema veiligheid en gaan we extra aandacht besteden aan bewustwording en preventie.

Bewust Veilig is een initiatief van Bouwend Nederland, Aannemersfederatie Bouw en Infra, Cumela, OnderhoudNL en Techniek Nederland. Op meer dan 2000 verschillende werklocaties van 125 bouw- vastgoedonderhouds- infra- en installatiebedrijven wordt extra stilgestaan bij de veiligheid op de werkvloer. De motivatie is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen. Het is van het grootste belang om ongelukken en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, én om faciliteiten te bieden zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Veilig en gezond werken is de verantwoordelijkheid van álle partijen op de bouwplaats. Samen zorgen we voor veilige arbeidsomstandigheden.