BB Systems presenteert u de perfecte hybride videoconferentie oplossing.

Polye70 sync60

Met de Polyroom video oplossingen bent u verzekerd van waanzinnig goede video en audio. De Poly Studio E70 is het nieuwste lid van de Polyroom Studio familie, een slimme camera voor middelgrote tot grote vergaderruimtes en biedt alles wat u nodig heeft voor hybride videoconferentie oplossing.

De Poly Studio E70 onderscheidt zich in zijn soort en beschikt over diverse exceptionele ultramoderne functies. Dubbele lenzen met 20 megapixels 4K-sensoren worden versterkt door Poly DirectorAI-technologie om een volledig ongeëvenaarde video-ervaring te creëren. Beide 20 megapixelcamera’s zijn identiek, maar hebben een verschillende hoek: 120 graden en 70 graden, waardoor de oplossing zowel middelgrote als grote ruimtes optimaal in beeld kan brengen.

Eersteklas luidsprekertracking en AI-geassisteerde groepskaders met vloeiende automatische overgangen. Poly DirectorAI perfectioneert de hybride werkervaring door deelnemers in vergaderruimtes naadloos te verbinden met collega’s die op afstand deelnemen. De Studio E70 is slechts 1,9 kg en is dankzij haar minimalistische formaat 320 x 102 x 102 (BxHxD) mm toepasbaar in bijna iedere vergaderruimte. Ook is de Poly Studio E70 voorzien van verbeterde beveiliging met een gemotoriseerde, geïntegreerde elektronische privacy sluiter.

BB systems bedenkt graag de complete configuratie voor uw vergaderlocatie, afgestemd op collaboration app naar keuze, bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams. Zo kunt u middels het toevoegen van een met de Red Dot Award bekroonde Poly Sync 60 high-performance luidspreker uw externe deelnemers optimaal laten klinken zodat deze het gevoel heeft live aanwezig te zijn. De Bluetooth®/USB speakerphone van Poly, de Sync 60 zorgt voor een natuurlijk stemgeluid, dankzij zes microfoons en echo- en ruisonderdrukking is elke stem duidelijk hoorbaar. ️

Ook betreft het netjes verwerken van de bekabeling adviseert BB Systems u graag. Met onze ruime ervaring en brede expertise kunnen wij u voorzien van een goed onderbouwd advies voor o.a.
het ordenen van de werkplek of het creëren van een veilige werkomgeving.

Interesse?

Heeft u interesse in een Poly Studio videoconferentie oplossing? Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding. Wij bieden een breed scala aan videoconferentie oplossingen, zowel hardware als software. Uiteraard verzorgen wij ook de totale installatie en training bij u op locatie!

Komt u er niet helemaal uit of bent u op zoek naar een specifiek product?
Wij staan u graag te woord! Bel ons op 050 5491662 of mail ons via het contactformulier.