Bewust Veilig Dag verplaatst vanwege Coronavirus (COVID-19)

BB Systems neemt de verscherpte maatregelen van de overheid vanwege het coronavirus zéér serieus en daarom hebben wij besloten de Bewust Veilig Dag zoals deze gepland stond voor 18 maart 2020 te verplaatsen. Binnen BB Systems hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan en zijn we dagelijks actief bezig met veiligheid.

We zijn dan ook van mening dat de ingeplande activiteiten rondom de Bewust Veilig-dag niet opwegen tegen het risico dat samenscholing eventueel met zich meebrengt.
BB Systems wil graag de juiste aandacht geven aan de Bewust Veilig dag, vandaar dit besluit.

Operationeel manager René van Vianen laat weten dat het evenement nu in juni van dit jaar alsnog doorgang zal vinden.

 

BB Systems doet mee aan de vierde editie van de Bewust Veilig Dag op 18 maart 2020.

Over Bewust Veilig
Veilig en gezond werken is de verantwoordelijkheid van ons allemaal: van iedereen die werkt op een project of bouwplaats en van alle partijen in de keten. Werknemers moeten zich aan de voorschriften houden. Vanuit goed werkgeverschap hebben werkgevers de taak een open cultuur te creëren. En opdrachtgevers moeten het mogelijk maken dat de aannemer die het werk uitvoert dat op een veilige en gezonde manier kan doen.

Tijdens de Bewust Veilig dag geven we veiligheid één keer per jaar gezamenlijk met zoveel mogelijk bedrijven en ketenpartners nog eens extra aandacht. Want we hebben een doel: iedereen aan het einde van de dag weer gezond naar huis. Dat wilt u toch ook?

Doe mee!
Al veel lidbedrijven van Bouwend Nederland, Techniek Nederland en OnderhoudNL hebben laten weten mee te doen. Haakt u ook aan? Laat zien wat veiligheid voor u betekent en meld u ook aan via BewustVeilig.