Gezondheidszorg

Gezondheidszorg AV middelen

Technische oplossingen voor de Gezondheidszorg

Audiovisuele installaties, elektrotechniek en IT is steeds belangrijker voor de gezondheidszorg. BB Systems geeft advies, zorgt voor de levering en installatie en kan achteraf zorgen voor onderhoud en service. Wij hebben jarenlange ervaring bij verschillende zorginstellingen.

Mogelijke toepassingen

Voor diverse zorginstellingen heeft BB Systems hoogwaardige installaties geplaatst: audiovisuele installaties, elektrotechniek, led-, basis- en sfeerverlichting, datanetwerken, camerasystemen, allemaal volledig toegespitst op de wensen en eisen van de betreffende instelling. Hierbij geven we advies en zijn er diverse toepassingen mogelijk, zoals audiovisuele inrichting van wachtruimte, behandelkamers, vergaderruimten en recreatieruimten. BB Systems adviseert u graag over de mogelijkheden van omroep- en achtergrondmuziekinstallatie, ringleidingsystemen voor slechthorenden, televisies in woonkamers/ openbare ruimten, sfeerverlichting, audiovisueel voor toneelvoorstellingen en podia etc. Ook kan BB Systems een complete audiovisuele inrichting voor nieuwbouw realiseren. En dragen we zorg voor de beste IT infrastructuur, van glasvezel tot kopernetwerken, wifi, oproepsystemen en meer.  

Automatisering voor slimmere zorg 

BB Systems heeft ervaring met automatisering met een toekomstgerichte visie. Technische oplossingen die mensen met een handicap ondersteunen op hun weg naar een zelfstandiger leven of mensen op oudere leeftijd in staat stellen een zelfstandig leven te leiden. Valdetectie, herinneringen middels o.a. spraakberichten en signalering, slimme verlichting, noodoproep-knop, alarmen, toegang voor hulpdiensten, herkennen van veranderingen en tal van andere functie zijn voorbeelden van slimme automatisering. Door het gebruik van onze techniek wordt zorgpersoneel ontlast, zijn bewoners, cliënten of patiënten veiliger en profiteren investeerders van slimme gebouwautomatisering en energiebesparing.

Narrowcasting

Wilt u op een opvallende manier uw bewoners, patiënten, medewerkers benaderen? Maak dan gebruik van narrowcasting, en toon hiermee nieuwsberichten, boodschappen en bewegwijzering. Op basis van een hoogwaardig platform bent u in staat om snel en eenvoudig uitzendingen online te beheren. Onze narrowcasting is een hoogwaardige software tool, zorginstellingen kiezen voor dit krachtige platform vanwege een breed pakket aan slimme functionaliteiten, uitgebreide workflow en het gemak van content management. BB Systems is een Turnkey leverancier en installateur voor hardware zoals monitoren, videowalls inclusief bekabeling en installatiematerialen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar techniek voor de zorg? Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op.