Onderwijs

Onderwijs Av middelen

Professionele Audiovisuele oplossingen voor Onderwijs

Technologische innovatie is de afgelopen jaren enorm toegenomen, ook binnen het onderwijs. Steeds vaker vindt er integratie plaats tussen de on- en offline kanalen, waarbij duurzaam, efficiëntie en gemak voorop staan. BB Systems is een jong en dynamisch bedrijf die perfect kan meedenken naar de juiste oplossingen binnen het onderwijs. Van interactief lesgeven, touchscreen wallboards tot lestijdsignalering. Wij nemen u een zorg uit handen en zijn er voor uw technische oplossingen!

Wat kunnen wij hierin betekenen? 

Voor welke vorm van lesgeven u ook kiest, als expert kunnen wij u op een breed vlak ondersteunen. Real time meekijken met leerlingen kan met Class notebook, microsoft teams of zoom. Het inrichten van de klaslokalen met bijv. Digiborden, het verzorgen van de IT-omgeving met MS Teams, de aanleg van een stabiel wifi netwerk, het leveren van hardware voor docent en leerling, het opzetten van videoconferentie zodat er zowel in het lokaal als thuis actief mee kan worden gedaan met de les. 

Enkele technische oplossingen

  • Touchscreens / digiborden voor interactief lesgeven. 
  • IT, managed WiFi, managed internetVoIP (Vast en mobiel bellen), beheer en monitoring en veilig internet.
  • Narrowcasting voor algemene informatie en roosterwijzigingen.
  • Omroepinstallatie in combinatie met een lestijdensignaleringsysteem en ontruimingsinstallatie.
  • Geluidsinstallaties voor luistertoetsen.
  • Duurzame LED verlichting, ook 1:1 vervangen 
  • Elektrotechniek.
  • Camerasystemen / videoconferentie voor hybride leslokalen 
  • Losse levering van audiovisuele middelen en accessoires.

Narrowcasting voor het onderwijs

Uw leerlingen bereiken? Met behulp van een narrowcastingsysteem is het mogelijk leerlingen te informeren over lesroosterwijzigingen en activiteiten. Op basis van een hoogwaardig platform bent u in staat om snel en eenvoudig uitzendingen online te beheren. Onze narrowcasting is een hoogwaardige software tool, diverse onderwijsinstellingen kiezen voor dit krachtige platform vanwege een breed pakket aan slimme functionaliteiten, uitgebreide workflow en het gemak van content management. BB Systems is een Turnkey leverancier en installateur voor hardware zoals monitoren, videowalls inclusief bekabeling en installatiematerialen.

Meer informatie?

BB Systems is toekomstgericht en werkt al jaren samen met diverse onderwijsinstellingen, van basisschool tot universiteit. Op zoek naar audiovisuele middelen of andere techniek voor het onderwijs? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op.

BB Systems is erkend leerbedrijf en lid van Techniek Nederland.