Retail

Retail Av middelen

Techniek voor Retail

Uw informatie, aanbieding of presentatie overbrengen op uw doelgroep? Bij de inrichting van een winkel, een winkelcentra of andere retail -omgeving is techniek een belangrijk aspect. Verlichting is het belangrijkste middel om de aandacht van de potentiële koper te trekken en tegelijk het product juist te positioneren, te denken aan de verlichtingssterkte, kleur en uitlichting. De verlichting i.c.m. de juiste achtergrondmuziek bepaalt de sfeer van uw verkoopomgeving en ervaringen van uw klanten.

In een winkel kan zowel een omroepinstallatie als achtergrondmuziek een grote toegevoegde waarde hebben, een kledingwinkel is bijvoorbeeld een plaats waar muziek als vanzelfsprekend moet worden ervaren. Voor een supermarkt is een omroepinstallatie met achtergrondmuziek vanzelfsprekend. Ook al lijkt het vanzelfsprekend, zonder deze installatie wordt een winkel als ongezellig en onprettig ervaren. Daarnaast is veilige IT omgeving voor uw betalingsverkeer, WiFi voor medewerkers en gasten, bestelzuilen, techniek een must. 

 Narrowcasting in retail

Wilt u opvallend uw klanten benaderen? Laat uw aanbiedingen, bewegwijzering, producten en boodschappen zien aan uw klanten met narrowcasting. Op basis van een hoogwaardig platform bent u in staat om snel en eenvoudig uitzendingen online te beheren. Onze narrowcasting is een hoogwaardige software tool, bedrijven en instellingen kiezen voor dit krachtige platform vanwege een breed pakket aan slimme functionaliteiten, uitgebreide workflow en het gemak van content management. BB Systems is een Turnkey leverancier en installateur voor hardware zoals monitoren, videowalls inclusief bekabeling en installatiematerialen.

Omnichannel

Zet een stap richting een Omni Channel strategie, en sluit aan bij het veranderende oriëntatie- en koopgedrag van de consument. Met behulp van bestel- en informatiezuilen is het mogelijk om uw bedrijf online te integreren met offline. Van het oriënteren of wegwijs maken in mogelijkheden tot het daadwerkelijk verkopen en afrekenen van een product of dienst. Door onze multifunctionele opzet in hardware en software leveren en installeren wij oplossingen die inzetbaar zijn in diverse branches. Enkele voordelen van dergelijke technische oplossingen zijn het tonen van een volledige catalogus, minder voorraad risico, beter afgestemde voorraadshop en shop in shop mogelijkheden.

Mogelijke toepassingen

Voor zowel kleine als grote retail bedrijven hebben wij hoogwaardige oplossingen gerealiseerd. Onze systemen zijn geschikt voor een ieder die slim, effectief en op een aantrekkelijke manier wil communiceren met (potentiële) klanten, leveranciers, personeel of andere contacten. De retail systemen van BB Systems zijn toepasbaar in bijvoorbeeld showrooms, winkels, horeca, wachtkamers of kantines. BB Systems adviseert en implementeert professionele techniek in winkels en verkoopomgevingen. Wij kunnen voor uw winkelketen of alleenstaand bedrijf altijd een passende technische oplossing vinden. Ook is het mogelijke om camerasystemen bij uw bedrijf toe te passen. Van audiovisuele middelen tot elektrotechniek en veilige IT-omgevingen adviseren wij graag. 

Meer informatie

Heeft u plannen voor een verbouwing, nieuwbouw of een uitbreiding? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem  contact met ons op via het contactformulier.