De nieuwe Clevertouch IMPACT Plus serie

Tijdens de afgelopen ISE te Amsterdam hebben wij van BB Systems kennis kunnen maken met de multifunctionele Touchscreen Oplossing door Clevertouch. Met veel trots presenteerde men de nieuwe IMPACT PLUS ™ serie. Dit interactief touchscreen is ontwikkeld door docenten voor docenten en is bovendien véél meer dan alleen een interactief touchscreen. Het biedt een complete uitgebreide samenwerkingservaring – inclusief tal van oplossingen en mogelijkheden om zo leraren van het traditionele lesbord te bevrijden. Kortom maak lessen interessanter met de nieuwe Clevertouch IMPACT Plus serie.

Clevertouch Impact Plus

Zo heeft u altijd voldoende ruimte dankzij het onbeperkte canvas. Tevens beschikt het touchscreen over rekenhulpmiddelen, handschrift-naar-tekstherkenning en de mogelijkheid om afbeeldingen en vormen in te voegen, die allemaal kunnen worden afgedrukt, opgeslagen, of gedeeld met apparaten van deelnemers. Dit scherm is uitgevoerd met een ingebouwde line array microfoon en Super Wide Sound, een 45 Watt inclusief subwoofer, zorgen voor een optimale geluidsdruk.

Clevershare App

Speciaal voor de Clevertouch screens is er de Cleverstore ontwikkelt. Deze Cleverstore bevat honderden apps in alle onderwerpen een diverse talen, waaronder geletterdheid, STEAM en talen. Elke app is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat er geen ongewenste advertenties, in app-aankopen of ongepaste inhoud doorkomen. Clevertouch werkt samen met deskundige educatieve app-ontwikkelaars die bekend zijn in de, zodat u apps heeft die u ook direct klaar voor gebruik in deze markt. Ook synchroniseert u héél eenvoudige met uw Cloud accounts zodat u op ieder gewenst tijdstip/locatie kunt werken wanneer het u uitkomt. Ook is er de Clevershare-app welke gratis te downloaden is en compatibel met Android-, Windows-, iOS- en Chrome-apparaten. Tot 50 apparaten kunnen verbinding maken met het Clevertouch-scherm en inhoud delen (afbeeldingen, video en audio).

Over de connectiviteit is ook goed nagedacht. Deze touchscreen oplossing is voorzien van twee van de nieuwste USB-C-poorten. Eén USB-C geeft de mogelijkheid uw device te laden tijdens het casten naar het hoofd scherm. Met de bijgeleverd NFC-kaart tikt u op de ingebouwde NFC sensor om zo direct op uw profiel in te loggen. De milieuvriendelijke bewegingsdetectie (sensoren) schakelt Clevertouch direct uit wanneer er niemand in de kamer wordt gedetecteerd. Bovendien heeft men ook aan de veiligheid gedacht. U kunt uw apparaat op diverse manieren beheren. Clevertouch kan het netwerk in- of uitschakelen. Instellingen, Apps en Android kunnen allemaal worden uitgeschakeld. Aan het einde van iedere sessie kunnen alle gegevens worden gewist ook is er de mogelijkheid om het scherm met een veilige toegangscode te vergrendelen.

Gespecialiseerd in touchscreens

Clevertouch is een Brits bedrijf gespecialiseerd in touchscreens, levert informatietechnologie aan het bedrijfsleven en werkt aan innovatieve oplossingen op het gebied van educatie. Clevertouch bedient sinds februari 2020 vanuit Apeldoorn de Europese Markt. De centrale ligging en de eventuele handelsbeperkingen als gevolg van de Brexit zijn mede de reden geweest om voor Apeldoorn te kiezen. Vanuit deze locatie verwacht men nog efficiënter de relaties te kunnen bedienen.

Uiteraard informeren wij van BB Systems u graag over de mogelijkheden van dit geavanceerde touchscreen.