Duurzame bewegwijzering – Logoprojectie

Inmiddels zijn we begonnen met het realiseren van een anderhalvemeter RIVM proof werkwijze. In diverse panden hebben we door middel van stickers looproutes aangelegd, bewegwijzeringsborden en informatievoorziening met gebruik van narrowcasting gerealiseerd. Naast bovenstaande oplossingen krijgen wij steeds vaker de vraag om mee te denken aan “mobiele” oplossingen, en oplossingen die nog beter geschikt zijn voor de langere termijn.

Samen met onze partners kunnen wij u nu ook voorzien van een bewegwijzeringsoplossing die slijtvast is en duurzamer dan reeds aangeboden oplossingen. Met een professionele logoprojector kunt u een projectie weergeven op een wand, vloer of object. U kunt bijvoorbeeld op een eenvoudige manier de looproute aangeven, middels een projectie met pijlen, lijnen, cirkels, traffic lights of veiligheidssymbolen is logoprojectie als bewegwijzering geschikt voor elke doelgroep: studenten, bezoekers, medewerkers en leveranciers van uw kantoor, instelling, maar ook in een druk magazijn.

De aanpassingen in de looproute heeft wellicht ook consequenties voor uw vluchtroutes, ook hier is logoprojectie met de weergave van veiligheidssignalering symbolen uitermate geschikt voor.
De logopojectoren hebben een hoge lichtopbrengst en geven een mooie heldere projectie binnen, zodat deze niet onopgemerkt kan blijven. Indien u wenst dat de logoprojector alleen in bepaalde tijdsvensters actief zijn, kunnen wij samen met u de mogelijkheden bespreken om dit binnen uw huidige elektrotechnische installatie te realiseren.

Logoprojectoren zijn op vier manieren aan te sturen, namelijk
• Schakeling op uw bestaande verlichting
• DMX, bedrade bediening met een externe controller
• W-DMX, draadloze bediening met een externe controller
• Standalone, bediening op de projector

De belangrijkste voordelen van duurzame bewegwijzering:
• Geen slijtage
• Gobo’s zijn eenvoudig verwisselbaar
• Elimineert de noodzaak om nieuwe veiligheidslabels opnieuw te schilderen of aan te schaffen
• Hoge attentiewaarde, vanwege dynamische projectie of knipperende modus
• Optionele mogelijkheid om signalisatie te activeren met bewegingssensoren, bundelbreeksensoren of drukknoppen
• Groot assortiment standaard Gobo’s beschikbaar

Interesse?

In ons assortiment bieden wij een divers aanbod aan logoprojectoren, afgestemd op uw situatie.
Heeft u interesse in een logoprojectie? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!