Duurzame dinsdag

Zonnepanelen

Vandaag is het Duurzame Dinsdag! De dag waarop duurzame initiatieven uit de samenleving aandacht krijgen in politiek Den Haag. Bij BB Systems staat het hele jaar duurzaamheid centraal, we maken gebruik van slimme oplossingen om bewust met onze werkplek om te gaan. Maar ook bij onze opdrachtgevers denken we graag mee en geven advies op het gebied van duurzaam ondernemen, circulair en automatisering.

We leveren en installeren vooruitstrevende elektrotechnische, audiovisuele en IT installaties voor de zakelijke markt. Voor woningbouw, zorg, hotels, kantoren of industrie hebben wij juiste oplossingen voor de eerste en daaropvolgende stappen naar verduurzaming.

Wij kunnen uw partner zijn op vlak van:

  • Laadoplossing voor duurzame mobiliteit
  • Energie besparen
  • Gebouwenbeheer
  • CO2 reductie
  • Duurzame energie opwekken
  • Circulaire economie

Wat zouden we voor u kunnen betekenen?

Bijvoorbeeld door de aanwezige technologie af te stemmen op de gebruikers en activiteiten in het gebouw. Van de parkeerplaats naar de ontvangstruimte en van de werkplek tot de vergaderzalen, al deze facetten kunnen geautomatiseerd worden, zodat een slim gebouw ontstaat. Techniek wordt geautomatiseerd en data wordt verzameld, zodat u als eigenaar van het gebouw of verantwoordelijke van de facilitaire afdelingen het gebouw efficiënter kunt gebruiken. U krijgt inzicht in behoeften en ziet u de bezettingsgraad van de ruimten. Door in te zetten op automatisering en gebruik te maken van geanalyseerde data kunt u inzetten op duurzaamheid en bovendien besparen op energie, tijd en kosten. Automatisering is o.a. mogelijk op verlichting, zonwering, werkplekreservering, beveiliging, multimedia, temperatuur & klimaat en audiovisuele systemen.

Wij adviseren u graag op vlak van duurzaam ondernemen

*Vrijblijvende intake/ offerte
*Oplossingen voor verduurzamen middels Ledverlichting maar ook andere techniek
*Turn-key realisatie met oog voor design en uw interieur

Meer informatie?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied verduurzaming? Neem dan contact met ons op via 050 5491662 of vraag direct een offerte aan.