Evoko Groupie

Evoko Groupie

Evoko Groupie is een draagbare groothoeklens die u op elk apparaat kunt bevestigen. De Evoko Groupie is eenvoudig te bevestigen op een bestaande camera. Het krachtige ontwerp van de microsuction-steun maakt het gemakkelijk om de Groupie op elk communicatieapparaat te bevestigen.

Handzame oplossing

Zodra de vergadering afgelopen is, kan de Evoko Groupie eenvoudig worden verwijderd en naar de volgende locatie vervoerd worden middels bijgeleverde reisetui. De lens is ideaal voor gebruik bij vergaderingen en maakt alle deelnemers duidelijk zichtbaar met een groter gezichtsveld. De videoconferentie lens vergroot het gezichtsveld zodat iedereen in beeld past zelfs hun lichaamstaal is duidelijk zichtbaar.

Automatische lichtverbetering & geschikt voor elk device

Dankzij de Evoko Groupie word je niet gestoord door te donkere foto’s. De omgevingslichtsensor past de verlichting automatisch aan. Middels de meegeleverd micro-zuignapbevestiging is het eenvoudig om Evoko Groupie aan te sluiten op de bestaande camera op computers, tablets en smartphones.

Gebruik Evoko Groupie

Evoko groupie plaatsen

De Evoko Groupie maakt gebruik van microzuignap en kan 4 uur aan het scherm van uw apparaat worden bevestigd worden. U kunt de kleefkracht gemakkelijk schoonmaken en opfrissen met een vochtige doek. De Groupie heeft 8 LED-lampjes, maximaal 13 Lumen en een ultragroothoeklens met een kijkhoek van 151 graden.

Bekroond design

  • Good Design Award 2017
  • RedDot
  • European Product Design Award
  • Good Design
  • German Design Award Winner 2018

Authorized Evoko Reseller

BB Systems is authorized Evoko reseller , u kunt bij ons terecht voor het gehele Evoko assortiment. Als erkend Evoko dealer zijn wij getraind om u te kunnen voorzien van het juiste advies, maar ook het gebruik en het instellen van de apparatuur.

Technische Specificaties

Zelfklevend
Microzuignap zorgt ervoor dat de Groupie minimaal 4 uur kan blijven plakken (Getest tot 24 uur)
Gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek

Optiek & lichtsterkte
8 LED lichten tot 13 Lumen
Ultragroothoeklens met een 151 graden kijkhoek

Batterij & opladen
Gemakkelijk op te laden via een USB
3,5 uur opladen = 3,6 tot 13,5 uur zonder verlichting. (Afhankelijk van de modus)

Grootte & gewicht
Grootte: 122,0 x 25,5 x 16,5 mm (4,8 x 1,0 x 0,65 inch)
Gewicht: 35 g (10,8 lbs)
Garantie: 2 jaar

Interesse?

Heeft u interesse in een Evoko Groupie? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!