Evoko Naso

Evoko Naso reserveringssyteem

Alles wat een efficiënt reserveringssysteem nog succesvoller maakt

Evoko Naso boekt de kamer, zodat u zich volledig kunt concentreren uw vergaderingen. Dit digitale vergaderreserveringssysteem voorkomt dubbele boekingen en het onnodig onderbreken van lopende vergaderingen. Het geeft tevens weer wanneer kamers vrij zijn ondanks dat deze geboekt zijn. Bovendien kunt u via het touchscreen eenvoudig en snel een ruimte voor een niet geplande vergaderingen vinden. De nieuwe Evoko Naso tilt het reserveren van vergaderruimtes naar een nieuw niveau van eenvoud.

Als extra voordeel heeft u dat er een signalering is van kapotte of ontbrekende apparatuur voor vergaderruimten rechtstreeks op uw scherm. Uw Service partner / Facility Afdeling kan hierdoor sneller schakelen en uw ruimte weer optimaal functionerend maken. De pictogrammen geven in één oogopslag weer welke apparatuur er in iedere kamer beschikbaar is. Met de bijgeleverde analysetool kunt u een waardevol inzicht krijgen in hoe vaak kamers worden gebruikt, waardoor u uw vergadercultuur kunt verbeteren. Deze benoemde voordelen zijn standaard, maar als u geïnteresseerd bent in het bereiken van volledige coördinatie van uw werkruimtes, hebben wij dat ook voor u geregeld.

Evoko Naso pakket opties

De Evoko Naso is uit te breiden met verschillende mogelijkheden, om u op facilitair gebied te ontlasten kunt u kiezen uit drie pakketten, namelijk:

  • ROSE Room services

Voor gebruikers die meer geavanceerde functionaliteit wensen, is het Rose-pakket de ideale oplossing! Het biedt tijdbesparende functies, zoals automatisch inchecken bij het betreden van een vergaderruimte, bufferzones voor en na vergaderingen. Zo kunt u voor aanvang van uw vergadering alles nog strakker laten starten en bij een onvoorziene uitloop van uw vergadering net even geruster uw vergadering afsluiten. Ook heeft uw een volledige cateringopties bij het boeken van uw kamer. Het heeft ook de mogelijkheid om kaarten toe te voegen om u naar de vergaderruimte te leiden en onze sensorverbindingen en open API te gebruiken voor automatisering en integratie. Tevens is er een gebruiksvriendelijke mobiele app waarmee gebruikers onderweg snel vergaderruimtes kunnen vinden en boeken. Kortom complete roomservice binnen handbereik.

  • PEPPER Personal place resources

Maakt uw organisatie gebruik van het werken met flexplekken, dan is het Pepper pakket de oplossing voor u. Met uw mobiele telefoon en de Evoko Naso kunt u snel en eenvoudige werkstations en bureaus lokaliseren en boeken. Dit is geweldig nieuws, want het vinden van een vrij bureau kan een grote tijdrovende factor zijn voor open kantoren. U kunt het ook gebruiken om andere mensen in het gebouw gemakkelijk te lokaliseren. Voor de Afdeling Facilities geeft de verzamelde informatie ook direct inzicht hoe de werkruimte daadwerkelijk wordt gebruikt, zodat u deze desgewenst kunt aanpassen voor maximale productiviteit.

  • GUAVA Guest & Visitor administration

Hoe zou het zijn als uw bezoeker naar de receptie liep en onmiddellijk werd herkend, begroet en relevante informatie over uw geplande vergadering aan hem/haar werd getoond? Nou, met het Guave pakket heeft u deze mogelijkheid! Het beheren van uw traffic is nog nooit zo eenvoudig geweest. De stroom aan mensen die het gebouw binnenkomen en verlaten monitor u heel eenvoudig met Guava. De planner/organisator van de vergadering wordt op de hoogte gebracht wanneer gasten arriveren, zodat u zich kunt voorbereiden en uw gasten direct een warm welkom kunt heten.

evoko naso sfeerbanner

Eenvoudige installatie altijd en overal

Het maakt niet uit hoe u uw Evoko Naso gebruikt, de installatie verloopt heel soepel. Bevestiging kan middels plakband of via een muurbevestiging. De bijgeleverde speciale installatie-app zorgt ervoor dat u uw real-time met Bluetooth kunt synchroniseren zonder twee keer een wachtwoord in te hoeven voeren. Dit bespaart u tijd! Na installatie klaar voor gebruik! Updates worden automatisch geïnstalleerd dankzij de Cloud.

Authorized Evoko Reseller

BB Systems is authorized Evoko Reseller, u kunt bij ons terecht voor het gehele Evoko assortiment. Als erkend Evoko dealer zijn wij getraind om u te kunnen voorzien van het juiste advies, maar ook het gebruik en het instellen van de apparatuur.

Interesse?

Interesse in wat wij voor uw vergaderruimte kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!