Evoko Pusco

Evoko Pusco Banner lp

Evoko Pusco is een alles-in-één systeem dat is ontworpen om de communicatie in een openbare ruimte te verbeteren, om ook beter te kunnen communiceren met uw doelgroep. Alle onderdelen die u gebruikt op het gebied van communicatie in de openbare ruimte zijn samengevoegd tot één simpel en slimme oplossing: Evoko Pusco. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen zijn twee kabels aan sluiten en het systeem is klaar voor gebruik.

Eenvoudig en laagdrempelig

Met de vooraf geïnstalleerde sjablonen en toepassingen kunt u snel de gewenste inhoud publiceren. Hierdoor hoeft u zich niet langer bezig te houden met het moeizame proces van het maken van op maat gemaakte inhoud of complexe publicatiesystemen. U kunt heel makkelijk de toepassingen selecteren die geschikt zijn voor uw bedrijf. Evoko Pusco is erg eenvoudig, iedereen kan het gebruiken. Dankzij het content management system kunnen verschillende personen in een bedrijf verantwoordelijk zijn voor het bijwerken van content waarvoor zij verantwoordelijk zijn.

Inspireer medewerkers, verwelkom bezoekers

Laat klanten zich welkom voelen, of u nu een kantoor heeft of een horecabedrijf, stimuleer medewerkersbetrokkenheid en klanttevredenheid door projectupdates en dashboards. Deel zaken zoals het nieuws, Twitter-feed van het bedrijf, bedrijfswaarden of geef een overzicht van de status van de vergaderruimte. Maakt niet uit wat u wilt, Evoko Pusco beschikt over de applicatie die u nodig heeft.

Personaliseerbaar

De Evoko Pusco is personaliseerbaar en af te stemmen op uw huisstijl. U kunt kiezen tussen een licht en donker thema, een passende achtergrondafbeelding en accentkleur, zodat de Evoko Pusco perfect past bij uw organisatie. De accentkleur wordt gebruikt voor markeringen op het scherm en het statuslampje aan de onderkant van het apparaat. De Evoko Pusco beschikt over ingebouwde luidsprekers voor het afspelen van geluiden en het benadrukken van bijgewerkte inhoud.

Award winning model

Evoko pusco award winnning

Authorized Evoko Reseller

BB Systems is authorized Evoko Reseller, u kunt bij ons terecht voor het gehele Evoko assortiment. Als erkend Evoko dealer zijn wij getraind om u te kunnen voorzien van het juiste advies, maar ook het gebruik en het instellen van de apparatuur.

Interesse?

Heeft u interesse in een Evoko Pusco? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!