Google Jamboard – Digitaal Whiteboard

Google jamboard advies levering en verkoop

Google Jamboard: een vooruitstrevend digitaal whiteboard van 55 inch.

De Jamboard is de vervanger van Google’s analoge whiteboard dat touchscreen mogelijkheden ondersteunt en beschikt over 4K resolutie. Het toestel dient als een slim bord voor vergaderruimtes en is ontworpen voor precisie en gemak. Samenwerken tijdens meetings wordt nog eenvoudiger. De Google Jamboard is zeer innovatief. Door de WiFi en het besturingssysteem dat samenvalt met het ecosysteem van G Suite op het whiteboard kunt u eenvoudig verbinden met de Google Cloud. Ook heeft het de mogelijkheid om vrijwel alles op het whiteboard te projecteren. Denk hierbij aan foto’s, video’s, spreadsheets en presentaties of zelfs je route zoeken vinden door middel van Google Maps. Breng ze vervolgens meteen in uw ‘jams’. Daarnaast heeft u de optie om vanuit Google Drive bestanden te uploaden zoals documenten en heeft u de mogelijkheid om content vanaf uw mobiel naar het jamboard te versturen. Ook wordt het delen van wat u heeft gemaakt nog makkelijker.

Op de Jamboard kunt u schrijven of tekenen met een vinger of een stylus. Dankzij de nieuwe tekentool functie: Autodraw kunnen ideeën worden geschetst, dankzij kunstmatige intelligentie wordt dit dan weer gekoppeld aan een afbeelding en gevisualiseerd op het jamboard. Handgeschreven tekst wordt door middel van handschrift herkenning meteen omgezet. Om je ideeën duidelijk vast te leggen zit de Jamboard vol hulpmiddelen zoals plakbriefjes en stencils. Bij het jamboard wordt standaard een bordveger geleverd waardoor je je digitale tekst kunt wissen en het bord kunt schoonmaken. Daarnaast leveren zij twee passieve stylussen om het bedienen eenvoudiger te maken.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk Jamboard gebruiken?
Jamboard ondersteunt tot zestien touchpoints tegelijk op één scherm. Door de jamboard app kan een heel team de ‘jams’ van andere jamboards en telefoons en tablets gebruiken.

Google Jamboard beschikt over een breedhoekwebcam, ingebouwde luidsprekers en microfoon waardoor videoconferentie nog eenvoudiger wordt. Zo zijn er nog tal van mogelijkheden. Aan ingangs poorten geen gebrek; aan de zijkant zit een HDMI 2.0 poort, USB 3.0 en type C, etherpoort en een Sony / Philips Digital Interface format audioconnector. Het apparaat kan op een muur worden bevestigd of op een verrijdbare trolley worden geplaatst.

De 4 belangrijkste kenmerken van Google Jamboard
1.Creëer, werk samen en breng uw team’s ideeën tot leven;
2.Een canvas die voelt als een traditioneel whiteboard;
3.Presenteer uw jams in real-time via Google Hangouts Meet, sla op en deel uw ideeën;
4.Handschrift- en vormherkenning.

Accessoires

accessoires google jamboard kopen bij bb systems

Video

Google Jamboard is de combinatie van G Suite-oplossingen voor ondernemingen met een 55 inch, 4K smart digitaal whiteboard met touchtechnologie. Maak samenwerken binnen de onderneming snel, efficiënt en productief, zonder gecompliceerde installatie of training.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor Google Jamboard? Of heeft u een andere vraag? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan!