Hoe retailers de privacy in de winkel beschermen

Bent u ooit naar een apotheek geweest en heeft u privacygevoelige medische informatie gedeeld? Of misschien deelt de bankvertegenwoordiger uw bankrekeningsaldo met u. Hoe zit het met het delen van uw geboortedatum of kredietscore als u een woningkrediet aanvraagt? Vandaag de dag zijn we ons bewust van de risico’s van het hacken van bankgegevens en de risico’s van online shoppen, maar hoe zit het met veiligheid in openbare ruimtes waar iedereen je kan horen? Hoe weet je of je informatie veilig is? Miljarden worden uitgegeven aan cyberbeveiliging, maar wie of wat zorgt ervoor dat iemand je niet kan horen als je je meest gevoelige persoonlijke informatie deelt? Zo langzamerhand wordt het privacy probleem op fysieke locaties door vele retailers erkent en zijn de mogelijkheden om dit op te lossen nu ook verkrijgbaar in Nederland.

retail-soundmasking

Een uitstekende oplossing om privacy te waarborgen in de retail is soundmasking. SoundMasking is een geavanceerd akoestische technologie dat ervoor zorgt dat geluiden wegvallen waardoor je gesprekken van anderen minder goed hoort. De geluidsmaskering is speciaal afgestemd op dezelfde frequentie van menselijke spraak en is vergelijkbaar met een luchtstroomachtig geluid dat ervoor zorgt dat gesprekken op de achtergrond verdwijnen en moeilijker kunnen worden afgeluisterd. Veel retailers maken al gebruik van geluidsmaskering om de privacy van spraak te beschermen op hun fysieke locaties en zien de meerwaarde die het heeft voor haar bezoekers. Vertrouwen is de sleutel voor elk bedrijf en degelijke maskering is de perfecte oplossing om dat vertrouwen te beschermen door de privacy van klanten te waarborgen. Meer dan 20.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op de technologie van geluidsmaskering om privébijeenkomsten en gesprekken te beschermen. Diezelfde akoestische beveiligingstechnologie is beschikbaar voor retailers om hun klanten te beschermen.

retail_soundmasking01

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Soundmasking? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.