ISO 9001 & ISO 14001 behaald!

Ontvangst certificaat iso9001-14001 news

BB Systems heeft recent de ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certificaten behaald. TÜV Rheinland, een onafhankelijke en geaccrediteerde instelling, heeft bevestigd dat BB Systems aan de vereiste criteria voldoet. Met deze certificaten tonen we aan dat we voldoen aan de internationale norm van kwaliteitsmanagement en aan de eisen voor een milieumanagementsysteem. Gelijktijdig met de ISO certificering heeft BB Systems ook de VCA* hercertificering met goed resultaat volbracht.

BB Systems is specialist in audiovisuele communicatie, elektrotechniek en IT. Als leverancier en installateur voor verschillende branches leveren en installeren wij dagelijks de beste technische oplossingen voor onze opdrachtgevers. De veelzijdigheid en flexibiliteit maakt BB Systems een servicegerichte partner voor elke branche. Door te innoveren en te adviseren worden wij samen met onze partners en opdrachtgevers steeds duurzamer en zetten wij in op circulariteit voor een betere wereld.

Bas Bolt, algemeen directeur van BB Systems:
“Wij zijn gestart met ISO 9001 en ISO 14001 omdat wij onze kwaliteit willen verbeteren en waarborgen. Naast kwaliteit is milieu, duurzaamheid en circulariteit voor ons en onze opdrachtgevers erg belangrijk. BB Systems is blij met de kwaliteitsmanagementsystemen die we nu in een mooie overzichtelijke en compacte vorm hebben weten te realiseren. De komende jaren hebben wij enorm veel ambitie en zin om verder te professionaliseren als technische onderneming. ”

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied verduurzaming?
Neem dan contact met ons op via 050 5491662 of vraag direct een offerte aan.