Lease nu uw Audiovisuele en IT installaties bij BB Systems!

Audiovisuele en IT installaties leasen bij BB Systems

Goed gereedschap is het halve werk! De juiste audiovisuele en IT middelen die echt passen bij uw organisatie. Betaalbare en schaalbare oplossingen maken een groot verschil.

Veel bedrijven kennen het Software as a Service model. Dit is ook toepasbaar op Audiovisuele en IT middelen. Wij zien dit als een totaaloplossing en alles in één contract inclusief service en onderhoud, eventueel in combinatie met andere parameters.

Tal van vormen zijn mogelijk. Dit kan per installatie, gebouw, locatie, vergaderruimte of per gebruiker. Een flexibele en schaalbare oplossing waarbij een organisatie kan groeien met de middelen die nodig zijn.

Audiovisuele en IT oplossingen:

– Lease een compleet videoconferentie systeem
– Lease een audiovisuele installatie voor een vergaderruimte
– Lease een gemanaged datanetwerk of Wi-Fi netwerk
– Lease een geluidsinstallatie
– Lease een omroepinstallatie
– Lease een IP camerasysteem
– Lease LED verlichting
– Lease touchscreens
– Lease narrowcasting in combinatie met een SaaS narrowcasting oplossing
– Lease bestelzuilen en narrowcasting voor uw winkelomgeving

BB Systems helpt u met het leasen van de eenmalige investering of kijken verder vooruit naar een meerjarenprogramma om uw apparatuur en installaties up to date te houden. Geef invulling aan een actief AV en ICT beheer met een financieel programma voor de AV en ICT levensduur. Goed kunnen sturen op exploitatie met ruimte voor plezierig werkende AV en ICT voorzieningen.

Advies

Wij helpen bedrijven en instellingen met het vinden, kiezen en inrichten van de juiste leasevorm. Ook beoordelen en vernieuwen wij bestaande leases. Of het nu om een groot of klein project gaat, wij helpen u graag verder!

Afspraak maken

Maak vandaag nog een afspraak met een Audiovisueel en IT specialist van BB Systems in combinatie met onze ervaren onafhankelijke leasing professionals. Wij brengen de beste expertise!