Logitech Tap

Logitech tap zoom room Microsoft Google

Gedurende de ISE presenteerde Logitech de volgende uitbreiding op zijn conference room systeem, de Logitech Tap. De Logitech Tap is een 10,1” touchscreen die middels USB kan worden aangesloten op elk type pc met Windows 10 en Chrome OS. Doordat de Tap functioneert als plug en play touchscreen is deze ideaal ter ondersteuning in vergaderruimten en conference rooms.

De Logitech Tap kan worden gebruikt voor de aansturing van conference applicaties, maar ook voor de omgevingsbediening, denk bijvoorbeeld aan verlichting, of vertonen van digital signage oplossingen. Om de bediening nog verder te vereenvoudigen kan de system integrator de Tap voorzien van een touch based interface, waarmee alle functionaliteiten kunnen worden teruggebracht naar enkele knoppen op het touch paneel waarmee de gehele installatie wordt aangestuurd.

Logitech presenteert de Tap als de conference room oplossing in combinatie met Google Hangouts Meet, Microsoft Teams en Zoom room, maar functioneert ook met alle andere bekende conference applicaties. De Tap is in combinatie met de Logitech Meet Up – en Rally producten een mooie oplossing voor elk formaat conference ruimte.

Video Logitech Tap

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze producten van Logitech? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!