Master Partner Kadepop 2019

Sponsor Kadepop 2019

Ook dit jaar kunnen wij vol trots aankondigen dat BB Systems masterpartner is van Kadepop 2019! Op zaterdag 21 september is alweer de 8ste editie van dit bijzondere festival. Wanneer je naar Kadepop gaat, weet je zeker dat je verrast wordt door gevestigde namen en (opkomend) internationaal talent. Behalve de vette acts vind je er een mix van creativiteit, cultuur, entertainment en food in een stoer jasje op een te gekke plek: de Suiker. Laat je verrassen terwijl je het festivalterrein ontdekt. Dit jaar: meer locaties, meer programma en dus: MEER KADEPOP!

LINE-UP Kadepop 2019
Jett Rebel * Fata Boom * Dope D.O.D * Friesland Pop * Popgroningen: Cashmyra * Hausmagger * Pat Smith * Sheila and the Kit * Ten Times A Million * Money & The Man

Randprogramma

  • Vet! We krijgen een verstopte mini disco op Kadepop. Zoek en gij zult vinden! Maar zo’n verstopte disco, wat moet je je daarbij voorstellen?

De mini disco is wat het is. Het is te klein. Te muf. Te donker. Te ruig en ze doen niet aan verzoekjes. Ze draaien waar ze zin in hebben en misschien kun je je maar beter klaarmaken voor een grote teleurstelling. Niemand geeft de garantie dat het leuk wordt, dus kijk zelf maar ff of je het de moeite waard vindt.

Verstopte Minidisco

  • Het is tijd voor CAKIFLOMARSAN De Voorstelling! Een voorstelling over de vrouw van nu. Voor alle vrouwen: een feest van herkenning. En wat betreft het mannelijke publiek: doe er je voordeel mee! CAKIFLOMARSAN is een voorstelling die je confronteert en je laat lachen. Aangevuld met liedjes vol humor, liedjes die je raken of gewoon een vrolijke noot!
  • Care-ok, Circus Santelli, De Tatoeërende Tandarts, Het Kanaal
  • en meer………

Maak een Kadepop Selfie en win!
Maak je een toffe selfie, dan kun je er ook nog een gave prijs mee winnen, namelijk de allernieuwste JBL Flip 5. Deze stoere bluetooth speaker komt in de kleur blauw, is waterbestendig en geeft meer dan 12 uur speeltijd.

DOE MEE!
Schiet de vetste Kadepop-selfie en post deze met de hashtag #kadepop2019 #bbsystems

Snapchat filter
Na het succes van vorig jaar stellen wij dit jaar wederom een speciaal filter beschikbaar. Op zaterdag 21 september 2019 kun je op het Kadepop terrein en daarbuiten gebruik maken van dit filter.

snapchat filter_ beschikbaarheid kadepop 2019

 

Gewoon komen dus, deze editie, 21 september op de Suiker!

Meer Kadepop?

Op deze pagina vind je alle informatie over de artiesten, het randprogramma, bestel je tickets, lees je het laatste nieuws en krijg je antwoord op de meest gestelde vragen.