Neets SoundBar SB1

Soundbar Neets_sb1-banner

De Neets Soundbar SB1 is een stijlvolle geluidsbalk die in vele zakelijke toepassingen niet zal misstaan. De SB1 is een High Quality speaker, versterkt het geluid van uw beeldinstallatie en zorgt voor de juiste audiokwaliteit tijdens boardmeeting en conference.

De slanke geluidsbalk kunnen we aan de wand monteren middels bijpassende wandbeugels, ben je op zoek naar een flexibele opstelling ook dit is mogelijk. U kunt hierbij denken aan: het plaatsen van de SB1 op een verrijdbare trolley, bevestiging op een wandplank en allerlei andere oplossingen op maat.

De Neets Soundbar heeft een ingebouwde DSP functionaliteit waardoor digitale signalen razendsnel worden verwerkt en omgezet. Dit resulteert dat lage, hoge en midden tonen zo optimaal mogelijk worden weergegeven. De Neets SB1 Soundbar is compatible met bedieningspanelen van Neets, AMX, Creston en Extron. De SB1 heeft een afmeting van 108 mm x 130 mm x 81mm en beschikt over diverse ingangen, waaronder Toslink en RCA.

Kenmerken Neets Soundbar SB1

  • Compatibel met alle Neets Control Systems
  • Beugels voor wandmontage meegeleverd in de doos
  • Ingebouwde DSP-functionaliteit
  • 2.0 stereo-configuratie

Geweldig geluid! Geweldige kleuren!

De Neets SB1 Soundbar wordt standaard geleverd met een klassiek zwarte voorzijde. Dankzij een samenwerking met Kvadrat, een toonaangevende leverancier op het gebied van design stoffen is de Neets Soundbar vanaf heden verkrijgbaar met een kleuren frontpanel.

U kunt kiezen uit een blauw, grijs, rood of groen en de Soundbar af stemmen op het interieur van uw vergaderruimte. Het materiaal van de frontpanels bestaat uit het exclusieve Kvadrat Tonica 2, 100 % wol.

Meer informatie?

Wij adviseren u graag merk onafhankelijk over de mogelijkheden voor geluidstoepassingen binnen uw bedrijf. Wij zijn nationaal en internationaal werkzaam. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag direct een offerte aan.