Nog eenmaal…, op Nederlandse bodem, deel 2

Bose ES1 Ceiling solution

Op het gebied van videoconferentie zien we veel voorbij komen, conferentie platformen als Microsoft Teams, Zoom, Cisco WebEx zijn door alle merken omarmd.

De Bose VB1 Videobar is een alles-in-één USB-vergaderapparaat geschikt voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. De VB1 is voorzien van een 4K ultra-HD camera met autoframing levert kristalheldere video, waardoor deelnemers op afstand het gevoel hebben in de kamer te zijn. Het gepatenteerde Bose-geluid ondersteunt multimediapresentaties, speelt Bluetooth®-audio af en zorgt voor natuurlijke stemgeluiden. De Bose VideoBar VB1 is geschikt voor diverse communicatie platformen, waaronder Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, Cisco WebEx, Skype for business en veel meer.

Sennheiser perfectioneerde hun plafondmicrofoon TeamConnect Ceiling, om een ongeëvenaarde meetingervaring te kunnen garanderen. Een type voor elke vergaderruimte: verzonken ingebouwd, opgehangen, tegen het plafond gemonteerd. Ontdek de TeamConnect Ceiling 2, met zijn gepatenteerde bundelvormingstechnologie en andere hoogstaande functies. Het resultaat is een uitstekende Sennheiser-klankkwaliteit en een gebruik van de ruimte op een manier die het beste bij uw persoonlijke vergadercultuur aansluit: tijdens de meeting kunnen de deelnemers volledig vrij rondlopen, aan tafel gaan zitten, of presentaties geven. De standaardbehuizing van de TeamConnect Ceiling 2 is uitgevoerd in een witte kleur (RAL 9016). De behuizing kan op verzoek echter in de fabriek gepersonaliseerd worden in andere RAL-kleuren.

TOA is al jarenlang een professioneel betrouwbaar bedrijf in professionele geluidsinstallaties en ontruiming, waar andere bedrijven net komen kijken in de geluidstechniek heeft TOA haar sporen reeds verdiend. De TOA AM-CF1 is een audio systeem voor conferentieruimten, vergaderruimten of bijvoorbeeld de inmiddels zo genoemde huddle room. Met TOA’s professionele straalvormende array-microfoontechniek, digitale signaalverwerking en ingebouwde twee weg actieve luidsprekers heeft TOA een top product.

Door een webcam van bijvoorbeeld Logitech aan te sluiten via een geïntegreerde USB-hub is het een zeer efficiënt en comfortabel videoconferentiesysteem. Luidsprekers van hoge kwaliteit en een array-microfoon, die het geluid optimaal verzamelt door de stem van de sprekers te detecteren en te volgen, maken de samenwerking van het team in drukke kamers zeer productief en uw presentatie aantrekkelijker. Mag uw totale videoconferentie oplossing tussen de 5000 en 10 000 euro kosten dan is dit een prachtige oplossingen. De return on investment van uw videoconferentie systeem is door besparing van reistijd, snel behaald.

Bose Professional en Sennheiser slaan de handen ineen en komen met de Bose ES1 Ceiling Audio Solution. Een krachtige oplossing voor vergaderconferenties die is geoptimaliseerd voor geïntegreerde communicatieplatformen. De bundel bestaat uit de Sennheiser TeamConnect Ceiling 2-microfoon en drie Bose-producten: de ControlSpace EX-440C digitale vergaderprocessor, de EdgeMax EM180 plafondluidspreker en de PowerSpace P2600A-versterker. De oplossing zorgt voor een transparante en betrouwbare technologie-ervaring zonder audioapparaten aan de muur of tafelblad, waardoor een modern ogende vergaderruimte ontstaat.

Kom in contact

Wenst u inhoudelijk meer informatie over bovenstaande oplossingen/ producten, of bent u benieuwd naar trends voor uw branche? Neem contact met ons op, wij zullen u enthousiasmeren.

Wordt Vervolgd….

In deel drie van deze reeks behandelen we o.a. ruimtereserveringssysteem Evoko Naso, de Samsung IER-serie en de volgende stap op het gebied van virtueel vergaderen. Nu alvast meer weten? Neem gerust contact met ons op.