Achmea Vitaliteit BV Leusden

Achmea-vitaliteit-beeldscherm

Over Achmea Vitaliteit BV / Actify

‘’Actify is een initiatief van Zilveren Kruis. Wij van Achmea zijn er om jou te helpen in kleine stapjes gezond(er) te leven. Daarvoor hebben wij verschillende zaken ontwikkeld: de Stappen Challenge, het Slaapprogramma en de recepten-app MaaltijdMatch.

Actify werkt samen met diverse experts, partners en autoriteiten rondom vitaliteit en gezondheid. We stellen kwaliteitscriteria aan onze partners, zoals onder andere expertise, achtergrond, certificeringen en opleidingen. Samen met hen helpen we jou als gebruiker van Actify om stapje voor stapje gezond(er) te leven.’’

(Bron: Achmea Vitaliteit BV / Actify)

Project

Voor Achmea Vitaliteit BV/Actify te Leusden hebben wij een aantal audiovisuele oplossingen in vergaderruimten gerealiseerd. BB Systems heeft voor dit project LED beeldschermen, een beamer, geluidsinstallaties en videoconferentie toegepast.

BB Systems heeft de vergaderruimten voorzien van onder andere 55 inch en 75 inch 4k LED beeldschermen. Voor een goede geluidsweergave is er gekozen voor inbouwluidsprekers in het plafond. Het bestaande kabelmanagement van Evoline hebben wij afgestemd op de situatie middels HDMI en actieve verlengapparatuur voor optimaal signaal over langere afstanden.

Tevens is een vergaderruimte voorzien van een ultra short throw beamer. Het grootste voordeel van deze beamer is dat er relatief weinig tot geen schaduw in beeld komt. Dit komt doordat er geen mensen meer door de projectie van de beamer kunnen lopen. De beamer hangt op slechts een armlengte afstand van de wand.

In een vergadertafel is een cable cubby gemonteerd. Deze cable cubby beschikt over een HDMI en twee USB aansluitingen. De bekabeling is netjes weggewerkt. Het bedienen van de audiovisuele installaties kan middels gebruiksvriendelijke besturingspanelen.

Videoconferentie

Voor de videoconferentie oplossing is er gekozen voor een BIAMP devio audio oplossing met plafondmicrofoon. Dit geeft een perfecte audio integratie zonder vervelende echo geluiden.
Dit audiosysteem is gecombineerd met een hoogwaardige Logitech PTZ Full HD videoconferentie oplossing. De installatie is geschikt voor bijna ieder videoconferentie platform. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Skype for Business of Cisco.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele audiovisuele installatie voor uw firma? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.