Buss Ontwerp & Inrichting Aduard

Over Buss

Het team van Buss ontwerp & inrichting zet zich met 100% passie in om ervoor te zorgen dat organisaties het interieur krijgen dat bij ze past en dat werknemers de werkomgeving krijgen waarin ze optimaal kunnen presteren. Trots zijn wij op ons concept voor de dynamische werkomgeving. Deze nieuwe werkomgeving rekent af met oubollige en gedateerde werkwijzen waarin medewerkers constant op 1 plek zitten. Wij zien het liefst dynamisch ingedeelde en ingerichte ruimtes waarbinnen beweging en creativiteit gestimuleerd wordt. Met dit concept binnen uw bedrijf kunnen wij u indirect helpen de productiviteit onder uw medewerkers te vergroten en het ziekteverzuim te verlagen.

Meer over Buss Ontwerp & Inrichting

Project

De eerste kennismaking met Buss ontwerp en inrichting vindt plaats in de prachtige showroom in Aduard. Bezoekers worden verrast met een diversiteit aan mooie kantooroplossingen, om de ambiance te versterken is er in de showroom achtergrondmuziek toegepast. De showroom hebben we voorzien van premium Bosch luidsprekers, naast een strakke vormgeving beschikken de luidsprekers over een prachtig geluid. Per ruimte kunt u de verschillende luidspreker mogelijkheden beleven, u kunt ze bekijken en beluisteren en advies inwinnen welke luidspreker geadviseerd wordt i.c.m. een bepaald type plafond.

Achtergrondmuziek i.c.m. diverse type plafonds
De showroom van Buss beschikt over verschillende type plafonds, namelijk een systeemplafond, een metaalgaas plafond en een industrieel plafond met stalen balken in combinatie met akoestische panelen. Door deze diversiteit in materialen en verschillen in akoestiek hebben we gekozen voor een combinatie van inbouw-, opbouw- en satellietluidsprekers. De verschillende ruimten binnen de showroom zijn ingedeeld in zones en voorzien van individuele volumeregelaars ten behoeven van het bedienen van het hart van de installatie, de centrale apparatuur. Op een centrale plek in de showroom bevindt zicht een stijlvol maar eenvoudige volumeregelaar, waarmee de gehele installatie met één knop kan worden aangepast. Dit is tevens mogelijk middels een iPad.

Achtergrondmuziek kantoor en kantine
Voor de nodige arbeidsvitaminen zijn het kantoor, kantine en directiekantoor voorzien van inbouwluidsprekers. Ten behoeve van de lage tonen is er een subwoofer in het plafond verwerkt wat resulteert in een uitstekende muziekweergave. Iedere ruimte is voorzien van een eigen zone, het volume en de muziekbron is regelbaar middels een Bosch wandregelaar, zodat er per afdeling een keuze gemaakt kan worden voor de gewenste muziek.

Presentatiemogelijkheden
Ook zijn er in de showroom met beamer van Buss bijpassende luidsprekers geplaatst. Tijdens presentaties bestaat de mogelijkheid om op een eenvoudige manier extra beleving toe te voegen en iedere presentatie kracht bij te zetten middels een draadloze microfoonset.

Beleef, beluister en ervaar

Wilt u meer informatie over bovenstaand project of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van achtergrondmuziek in combinatie met het juiste plafond? Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de akoestiek in deze prachtige showroom.