Videowall met narrowcasting

Over Attractive

Sinds 2004 huisstijlen, websites en reclame-exploitatie Overtuinen Zuidhorn. Attractive is o.a. actief in Zuidhorn, Westerkwartier en Groningen.

Project

In opdracht van Attractive heeft BB Systems in winkelcentrum Overtuinen Zuidhorn een hoogwaardige videowall narrowcasting oplossing gerealiseerd.
In het complex is een LG videowall met 9st 42” monitoren geïnstalleerd in combinatie met een narrowcastingsysteem. Dit narrowcastingsysteem is op basis van Software as a Service model door BB Systems opgeleverd. Het systeem werkt op basis van een thin client computer die aangesloten is op een internetverbinding. De content is via een online narrowcastingplatform te beheren.

Ook heeft BB Systems in de parkeergarage van het complex vier grote spandoeken / banners met aluminium frames geleverd en geïnstalleerd. De full color spandoeken hebben de afmetingen van 650cm x 135cm. De banners worden uitgelicht met hoogfrequente tl-verlichting. BB Systems heeft het gehele project turn-key opgeleverd. Ook is er een full-service onderhoudscontract afgesloten voor 3 jaar.

Reactie van Attractive:

In 2004 is ons bedrijf opgericht met het realiseren van websites en huisstijlen voor diverse branches. Al snel kwamen daar diverse reclameactiviteiten bij en sinds juli 2012 is dit uitgebreid met een eigen videowall en reclamebanners in winkelcentrum “De Overtuinen” in Zuidhorn. Met een verzorgingsgebied van circa 25-30 duidend mensen kunnen wij middels deze videowall en reclamebanners rechtstreeks een nieuw medium bieden aan onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers. BB Systems heeft ons hierbij uitstekend begeleid in het gehele traject en wist beter, sneller en completer mee te denken in de investering dan andere marktpartijen. Daardoor hebben wij BB Systems bij dit project als totaalleverancier gekozen. Tijdens het hele traject blijkt dit een succes te zijn geweest!

Adverteren in de Overtuinen?
Het project aan de Overtuinen te Zuidhorn is een uniek project met ongekende mogelijkheden.
Het is mogelijk om in de tapis roulant van het complex te adverteren op deze prachtige videowall! Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor het adverteren op de uitgelichte banners in de parkeergarage. Heeft u interesse om te adverteren binnen dit unieke project? Klik hier voor meer informatie en contactinformatie.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een videowall of een narrowcastingsysteem?
Neem dan contact met ons op.