Biblionet Groningen

biblionet

Over Biblionet Groningen

Biblionet Groningen is het netwerk van openbare bibliotheken en bibliobussen in stad en provincie Groningen. Het kennis- en servicecentrum is gevestigd in Groningen.

Project

BB Systems heeft o.a. het hoofdkantoor voorzien van audiovisuele middelen. Hierbij kunt u denken aan een professionele Panasonic projector en gebruiksvriendelijke AV besturing. Voor de bibliotheek vestigingen hebben we energiezuinige LED projectoren van het merk Casio geleverd. De audiovisuele producten worden multifunctioneel en vernieuwend ingezet wat overigens goed bij het karakter van Biblionet Groningen past. BB Sytems is een partner voor audiovisuele middelen voor Biblionet Groningen.

Reactie van de opdrachtgever

Bert Smid, relatiemanager ICT Biblionet zegt het volgende over de samenwerking:

” BB Systems is een jong dynamisch bedrijf met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.  De communicatie verloopt hierin uitstekend. Ze houden je goed  op de hoogte van de voortgang. De monteurs zijn communicatief, behulpzaam en creatief in het bedenken van oplossingen. Zeer betrokken bij hun werk en leveren de opdracht keurig verzorgd op.  Als klant word je door BB Systems ontzorgd, bij  BB Systems word je in het “licht” gezet.”

Meer informatie

Bent u ook op zoek naar audiovisuele producten of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bronvermelding / fotografie: Biblionet Groningen