Companjen Bedrijfswagens Vriezenveen

Companjen vriezenveen

In samenwerking met Hamer installatietechniek hebben wij het nieuwe pand van Companjen Bedrijfswagens mogen voorzien van een nieuwe geluidsinstallatie. Door de groei van het bedrijf is er een nieuw pand gebouwd in Vriezenveen, bestaande uit 580 m2 kantoor en showroom, 2020 m2 bedrijfshal en 9400 m2 bedrijfsterrein.

Project

Hamer installatietechniek heeft voor dit project de bekabeling geleverd en geïnstalleerd. Wij als BB Systems hebben de configuratie van de geluidsinstallatie verzorgt. Alsmede het leveren en installeren van luidsprekers, volumeregelaars, centrale apparatuur en het inbedrijfstellen van de installatie.

Over Companjen Bedrijfswagens B.V.

Companjen Bedrijfswagens B.V. is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het kopen en verkopen van veewagens. Onze directeur Bertus Companjen heeft het bedrijf opgericht. Met zijn jarenlange ervaring is hij thuis in veewagens, vee aanhangwagens en veetrailers.

Companjen, de veewagenspecialist 

Meer informatie?

Bent u zelf op zoek naar een geluidsinstallatie? Zoek dan niet verder en neem vrijblijvend contact met ons op. Ook kunnen wij een partner zijn voor installateurs, neem contact met ons op hoe we kunnen samenwerken.