Dorpshuis Soltketen Kommerzijl

Soltketen Kommerzijl

Project

Het dorpshuis Soltketen in Kommerzijl hebben wij mogen voorzien van een projectiescherm en een beamer. Middels een eenvoudig en helder design van de behuizing hebben wij ervoor gezorgd dat het projectiescherm er modern en tijdloos uitziet. Aan de hand van een Neets-8 wandschakelaar is het systeem gebruiksvriendelijk.

Voor de beamer heeft BB Systems gekozen voor een LED projector in Full HD die beschikt over 3.500 lumen (lichtopbrengst). Door middel van een LED- en Laser hybride technologie kan het dorpshuis tot wel 20.000 uur lang genieten van de projector zonder de beamer lampen te hoeven vervangen. Een ander groot voordeel is dat de binnenkant van de projector zo ontworpen is dat de beamer stofvrij blijft. Bovendien is het niet nodig om de filters schoon te maken, aangezien die er niet zijn. Tenslotte is er een kooi om de projector geplaatst om de beamer te kunnen beschermen.

Over Dorpshuis Soltketen te Kommerzijl

‘Het dorpshuis ‘De Soltketen’ in Kommerzijl staat midden in het dorp en biedt onderdak aan een bloeiend verenigingsleven. Het is het trefpunt voor allerlei activiteiten en evenementen.
Het bestuur van Stichting Dorpshuis Kommerzijl zorgt er in samenwerking met de vrijwilligers voor dat alle activiteiten in en om het dorpshuis vlot verlopen.

Het bestuur bestaat uit zeven bestuursleden. Deze bestuursleden beheren het dorpshuis, zorgen met de vrijwilligers voor de bar en de schoonmaak en zijn een schakel tussen de verschillende verenigingen die het dorp rijk is.’’

Bron: Dorpshuis Soltketen

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele beeldinstallatie? BB Systems denkt graag met u mee voor specifieke wensen en eisen. Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding! Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 050 549 1662. Wij komen graag in contact met u!