Fitness4me XL Amsterdam

Over Fitness4me

Fitness4me is een fitnessketen met vestigingen in Amsterdam en Bussum. De fitnessketen biedt een uniek fitness concept voor een gegarandeerd vast laag bedrag per maand.

(Bron: Fitness4me)

Project

Voor de XL vestiging van Fitness4me aan het Bos en Lommerplein zijn er meerdere installaties geleverd. Deze installaties bestaan uit inbouw- en opbouwluidsprekers die aangesloten zijn op de versterkers. Dit zorgt voor een goed geluid en achtergrondmuziek tijdens het sporten. Met een centrale mixer kan bovendien op een gebruiksvriendelijke manier het geluid worden bediend en aangestuurd. Daarnaast kan er per zone de muziek en het volume van de achtergrondmuziek worden bepaald. Voor mededelingen kan er gebruik worden gemaakt van de centrale omroep microfoon. Tot slot is er in de sportzone een muziekcomputer aangeboden. Op deze computer kan muziek worden gekozen en afgespeeld.

Er wordt tijdens de spinning-lessen gebuikt gemaakt van een virtuele instructeur. Er zijn hiervoor jack inprik punten bevestigd op de fietsen. Door middel van een centrale audiocontroller kan er op elke fiets een headset worden ingeplugd. Zodoende kan het volume worden geregeld. De virtuele instructeur is hierdoor goed verstaanbaar.

Op het gebied van beeld hebben wij ook diverse toepassingen gerealiseerd. Voor de beeldinstallatie ten behoeve van spinning en andere groepslessen is er gekozen voor LED schermen. In de open sportruimtes zijn monitoren van 49 inch geplaatst. Betreft de virtuele groepslessen en de entree is er gekozen voor beeldschermen van 75 inch.

Tevens hebben wij narrowcasting gerealiseerd voor de sportschool. BB Systems heeft hiervoor diverse televisies gemonteerd in de sportschool. Op de beeldschermen kan centraal bepaald worden of ze narrowcasting willen uitzenden of bijvoorbeeld televisie signaal. Zodoende kunnen de medewerkers van de sportschool op zeer gebruiksvriendelijke wijze zelf kiezen wat er wordt uitgezonden per zone. De medewerkers kunnen narrowcasting inzetten op veel verschillende manieren in de huisstijl die goed bij de vestiging past.

Meer informatie?

BB Systems is ook voor de andere vestigingen van Fitness4me al jaren de huisleverancier en installateur.

Bent u ook op zoek naar professionele narrowcasting of een andere audiovisuele installatie voor uw firma? Klik hier voor de referentie van de andere vestigingen van Fitness4me. U kunt ons ook bellen op 050 5491662 of contact opnemen via het contactformulier.