Fitnesscentrum Roden

Over Fitnesscentrum Roden

Fitnesscentrum Roden biedt een breed aanbod aan sportieve activiteiten voor jong en oud. Van zwemmen, zwemles, spinning, fitness tot verschillende groepslessen. Het Fitness centrum bevindt zich aan de vrijetijdsboulevard van Roden en is gebouwd in de voormalige Melkfabriek.

“Behalve Fitnesscentrum en sportschool zijn wij hét adres voor zwemles, afvallen, fysiofitness en personal training. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, diëtisten, en enthousiaste sportinstructeurs.”

Project

Voor het Fitnesscentrum heeft BB Systems diverse licht, beeld en geluidsinstallaties geleverd en geïnstalleerd. Zo is onder andere de spinningruimte voorzien van RGB ledverlichting en een projectie doormiddel van een beamer. De lessen krijgen met het UIC programma nu extra beleving. De bootcamp ruimte is uitgebreid met een nieuwe geluidsinstallatie en voorzien van intelligente sfeerverlichting bestaande uit o.a. dmx bestuurbare ledbarren.  Voor diverse andere ruimten hebben we ook licht, beeld en geluidsapparatuur geleverd. Wilt u meer weten over Fitnesscentrum Roden, kijkt u dan eens op de website.

Meer informatie ?

Bent u ook op zoek naar een audiovisuele installatie voor uw bedrijf? Neemt u dan eens contact met ons op.