Freezlab Amsterdam

Over Freezlab

Begin 2015 maakt Wai Keung Man kennis met cryotherapie. Zijn eerste gedachte: ‘Waarom bestaat zoiets nog niet in Nederland?’ Voor iemand die altijd op zoek is naar manieren om zijn gezondheid te optimaliseren, blijft het niet bij een eenmalig experiment. In vriend en collega Bastiaan Swager vindt Wai een sparringpartner. Samen besluiten de twee om koudetherapie in ons land te introduceren. The rest is history. De eerste vestiging is een ruimte in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een mooie tegenstelling: een plek met historie voor een medische technologie van de toekomst. Op die plek staat de eerste WBC (Whole Body Cryo) cabine van Nederland. Caroline en Esther Esselaar zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Freezlab in Amsterdam. Wilt u zelf de sensatie van -110 ˚C ervaren? Freezlab.nl

Project

Voor het Freezlab in Amsterdam heeft BB Systems een achtergrondmuziek- en beeldinstallatie geleverd en geïnstalleerd. De luidsprekers zijn per ruimte bepaald, waar mogelijk zijn er inbouwluidsprekers toegepast. In de lounge is er gekozen voor krachtige luidsprekers, zodat hier ook iets meer volume behaald kan worden. Ook hebben we enkele beeldschermen geplaatst met een USB ingang voor het afspelen van presentaties.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties voor uw wellness/ cryo centrum? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.
Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.
Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.