Gazelle Experience Center Groningen

Over Gazelle e-bike Experience Center Groningen

‘’In het e-bike Experience Center kunnen elektrische fietsen worden getest. Specialisten van Gazelle verstrekken informatie over de e-bikes en geven daarnaast gedegen advies. Zodoende kan er op een laagdrempelige, gemoedelijke manier – onder het genot van een kopje koffie en cake – kennis gemaakt worden met de e-bikes.

In het e-bike Experience Center worden geen fietsen verkocht. Voor het kopen van fietsen kunnen de bezoekers terecht bij de Gazelle-dealer in de buurt!’’

Bron: Gazelle

Project

BB Systems heeft voor het e-bike Experience Center van Gazelle in Groningen de volledige levering en installatie van de geluidsinstallatie verzorgd.

Wij hebben op basis van de ruimte, de wensen en de eisen van de klant gekozen voor witte compacte design luidsprekers van het merk Bosch. De mengversterker en de internettuner zijn op een centrale positie in het Experience Center geïnstalleerd. Deze internettuner is een INTERNET-FM-DAB/DAB+ radio. Daarnaast heeft de tuner tevens een remote AP voor bediening die ook naast de afstandsbediening gebruikt kan worden.

De geluidsinstallatie voorziet de bezoekers van een fijne achtergrondmuziek. Dit zorgt voor een betere beleving van de bezoeker en zorgt bovendien voor meer sfeer binnen het Experience Center.

Meer informatie?

Bent u ook opzoek naar een geluidsinstallatie?  Wij komen graag in contact met u! BB Systems denkt graag met u mee voor specifieke wensen en eisen. Ook werken wij voor en samen met elektrotechnische installateurs. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 050 5491662.