Gemeente Hollands Kroon

gemeentehuis-hollandskroon

Over gemeente Hollands Kroon

Hollands Kroon is gevormd door de voormalige plattelandsgemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer en bestaat uit circa 47.000 inwoners. De gemeente is opgebouwd uit 22 dorpen en kernen (waaronder 4 grotere), zonder een hoofdkern. Het aantal huishoudens bedraagt bijna 20.000.

Hollands Kroon is met 37.000 ha (62.000 ha met water erbij) in landoppervlak de grootste gemeente van Nederland. Ruimte en rust, het water (Waddenzee, het IJsselmeer, Amstelmeer en de
binnenwateren) zijn duidelijke kernkwaliteiten. Verder is er een rijke historie, waarbij de strijd tegen het water een belangrijke plaats inneemt.

De gemeente Hollands Kroon zet in op hoogwaardige en betaalbare dienstverlening met als basis: zelfredzaamheid, eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor ontwikkeling.

Hollands Kroon kent in totaal 4.930 bedrijfsvestigingen, met in totaal ruim 16.000 arbeidsplaatsen. Het merendeel (70%) van de bedrijfsvestigingen bevindt zich in het segment midden en kleinbedrijf.’’

Bron: gemeente Hollands Kroon

Project

Voor de gemeente Hollands Kroon heeft BB Systems een nieuw reserveringssysteem geïmplementeerd. Wij hebben Evoko touchscreens geïnstalleerd aan de buitenzijde van iedere vergaderruimte. Met deze touchscreens kunnen lokaal alle vergaderruimten worden gereserveerd en worden gekoppeld aan de software.  Aan de hand van dit systeem kunnen diverse details over de zaalreservering worden getoond.

Het reserveringssysteem dat wij hebben aangeboden is aan te passen aan de wensen van de klant op het gebied van huisstijl en indeling. Door koppelingen met verschillende planningssystemen zoals Planon en Outlook zijn de medewerkers van het gemeentehuis up to date.  Door middel van het koppelen van accounts kunnen eenvoudig planningen gemaakt worden. Verder is het ook mogelijk om vanuit office 365 een planning te maken.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een reserveringssysteem? Onze experts staan voor u klaar. Wij maken graag een vrijblijvende aanbieding! Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 050 549 1662. Wij komen graag in contact met u.