Diverse Gemeenten Nederland

Een aantal gemeenten in Nederland gaat de komende jaren rondleidingen verzorgen op het terrein van gebieds- en vastgoedontwikkeling. Zo kunnen geïnteresseerden gedurende de realisatie middels een rondleiding een goed beeld krijgen van de betreffende gebiedsontwikkeling.

Project

Voor groepen tot 50 personen is het mogelijk om deel te nemen aan een informatieve rondleiding door het gebied. Om de spraakverstaanbaarheid tijdens de rondleidingen te kunnen garanderen is BB Systems gevraagd om invulling te geven aan dit vraagstuk.

Om de spraakverstaanbaarheid naar het gewenste niveau te krijgen is er gekozen voor een Tourguide systeem, ook wel bekend als rondleidingsysteem en fluisterset. Niet alleen krijgt de ontvanger alle informatie mee, maar gaat indirect ook de veiligheid op locatie omhoog. Het Tourguide systeem maakt gebruik van een betrouwbare storingvrije frequentie. Data wordt via een veilige frequentie versleuteld verzonden. En voldoet hiermee aan de AVG richtlijnen.

Het rondleidingsysteem is breed inzetbaar en biedt een complete Tourguide oplossing voor het rondleiden van kleine tot grote groepen. Dit kan zowel binnen, waar het bereik 100 meter is, en buiten, waar het bereik zelfs wordt vergroot tot 150 meter. De apparaten zijn compact van formaat, licht van gewicht en daardoor comfortabel om de gebruiken. Met de synchronisatiemodule is het mogelijk om zeer eenvoudig alle ontvangers te synchroniseren op een ander kanaal, als bijvoorbeeld de situatie zich voordoet dat er twee groepen rondgeleid moeten worden. Het synchroniseren vindt plaats in het oplaadstation, dat tevens wordt gebruikt als opbergbox voor de losse zenders en ontvangers.

Meer informatie?

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!