Irenekerk Bierum

De Protestantse Gemeente Bierum-Holwierde-Krewerd is een vrolijke en levendige gemeente met veel mensen die zich actief in willen zetten voor de gemeenschap. Uitgangspunt hierbij is de onderlinge betrokkenheid, zorg voor en om elkaar, respect voor de naaste in de ruimste zin van het woord en ruimte voor ieders mening en beleving.

Bron: Protestantse Gemeente Bierum-Holwierde-Krewerd 

Irenekerk Bierum

In 2012 verzorgde BB Systems voor de Irenekerk te Bierum een complete beeldinstallatie voor de kerk en de naastgelegen zaal. In opdracht van de protestantse Irenekerk heeft BB Systems aanpassingen in de bestaande installatie doorgevoerd, zodat er een uitbreiding in de vorm van een camera installatie gerealiseerd kon worden.

Via de camera kunnen beelden direct gestreamd worden via diverse kanalen, middels de bijgeleverde controllor kan er tot 40x worden ingezoomd en is het zeer eenvoudig om het camera standpunt te switchen naar links, naar rechts, omhoog en beneden. Met behulp van de videomixer is het mogelijk om ervoor te zorgen dat altijd de juiste beelden worden weergegeven, die met behulp van twee beeldschermen kunnen worden bepaald.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een oplossing voor uw kerk? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.