Martini Fitness Studio Groningen

Over Martini Fitness Studio

“Martini Fitness is een luxe fitness studio waarbij je in slechts 30 minuten je doelstelling wel haalt. Trainingen zijn in groepsvorm (kleine groepen tot maximaal 15 personen) of 1 op 1 met een personal trainer.

Geen saaie lange trainingen tussen bodybuilders op apparaten, maar effectieve HIIT workouts in een inspirerende omgeving. De trainingen worden zo aangeboden dat het heel toepasbaar is in je dagelijkse leven.”

Bron: Martini Fitness Studio

“Sporten in een inspirerende omgeving, fit in slechts 30 minuten!”

Project

Wil jij ervaren hoe het is om de bergtop van de Mont Ventoux bereiken? In de Martini Fitness studio komen de Col d’ Izoard, Stelvio, Mont Ventoux, Alpe d’Huez en andere bergen in volledig HD voorbij. Dankzij prachtig en levensecht videomateriaal in combinatie met 65 inch 4k LED monitoren ontstaat een optimale buiten beleving. Daarnaast word je tijdens het fietsen op de hoogte gehouden van koerstijden en hellingspercentages.

BB Systems heeft een geluidsinstallatie geplaatst voor zowel de weergave van spraak en muziek. Zo kan er tijdens spinninglessen of een hiit workout gekozen worden voor krachtige beats en zijn er mogelijkheden voor achtergrondmuziek, waarbij de luidsprekers afzonderlijk regelbaar zijn. De Cyclemic hoofdmicrofoon zorgt ervoor dat een groepslesinstructeur duidelijk hoorbaar is om de deelnemers te enthousiasmeren.

Om het totale visuele plaatje af te maken is er sfeerverlichting in de spinning- en overige ruimtes geplaatst. Er is gebruik gemaakt van zwarte PAR-56 led spots. Deze spots zijn geschikt voor de weergave van statische en RGB kleuren en beschikken over opties zoals o.a. mengen en dimmen.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!