MediaCT

Over MediaCT

‘’Met ons marketing-DNA, onze conversiegerichte mentaliteit en uitstekende technische kennis loopt MediaCT voorop in de markt. Wij staan voor perfectie, hebben liefde voor ons vak en werken aan duurzame relaties met onze klanten. Door middel van strategische partnerships bieden wij hierdoor een hoogwaardige en complete ondersteuning. Dit heeft betrekking tot alle e-commerce disciplines, van back-office tot internetmarketing-vraagstukken. Samen werken we aan één gezamenlijk doel. Het team bestaat uit gedreven, communicatieve vakidioten. Vanuit Groningen bedienen we meer dan 30 gerenommeerde e-commerce ondernemingen door heel Nederland. Wij inspireren, motiveren en tillen onze klanten naar het volgende niveau. ‘’

(Bron: MediaCT)

Project

MediaCT is verhuisd naar een prachtig nieuw kantoor. MediaCT heeft intrek gedaan in het Scheepvaartshuis aan de Laan Corpus den Hoorn. Dit betekent een verdriedubbeling van de totale oppervlakte. BB Systems heeft alle technische installaties mogen realiseren voor dit schitterende gebouw.

Basis- en sfeerverlichting

Op het gebied van verlichting heeft BB Systems niet het standaard werk geleverd, maar net even iets anders. BB Systems heeft in het vernieuwde gebouw gekozen voor hoogwaardige LED pendelarmaturen aangevuld met inbouw- en opbouwarmaturen. Deze duurzame verlichting heeft een warme kleurtemperatuur. Alle armaturen zijn via het DALI protocol aan te sturen. Dali is een universele interfacestandaard voor dimbare elektronische voorschakelapparaten die zowel erg functioneel als gebruiksvriendelijk is. De verlichting is in samenwerking met leverancier Performance in Lighting uitgewerkt. Aanvullend zijn er staande en hangende luxe design armaturen geïnstalleerd.

Voor de besturing heeft BB Systems de opdrachtgever een touchscreen besturing in combinatie met bedieningspanelen in de vertrekken geadviseerd. Dit kenmerkt zich door een eenvoudige en flexibele bediening. BB Systems heeft hiervoor een gebruiksvriendelijke interface geprogrammeerd. De verlichting is geplaatst op kantoorplekken, in spreekruimtes, gangen, toiletten en overige ruimtes. Op de foto’s hierboven wordt duidelijk hoe dit er uiteindelijk uitziet.

Presentatiemiddelen

BB Systems heeft voor de diverse LED beeldschermen in vergaderruimten HDMI aansluitingen gemaakt en professioneel cable management. Tevens is er een touchscreen presentboard geleverd. Hiermee kunnen medewerkers zich aan- en afmelden. Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke audiovisuele installatie.

Installaties

Er is een hoogwaardige CAT6 Legrand datanetwerk aangelegd. Ook is deze serie voorzien van wandcontactdozen voor de werkplekken. Er is een zeer goed ogende installatie met aanvullend hoogwaardig cable management gerealiseerd. Dit zorgt voor nette werkplekken bij MediaCT. Naast vaste netwerkaansluitingen is er bovendien een hoogwaardig WiFi-netwerk aangelegd. Deze aansluitingen zijn aangelegd in combinatie met netwerkapparatuur van Ubiquiti Networks.

Een samenwerking met een resultaat waar wij trots op zijn

Onder supervisie van Style26 (interieur, ontwerp, projectmanagement & realisatie) was BB Systems verantwoordelijk voor het technische aspect. Mede door de verschillende facetten en specifieke wensen is er voor BB Systems gekozen. Samen sparren met architecten en specialisten heeft geleid tot een perfect eindresultaat. De doelstelling voor BB Systems was het vertalen van vraagstukken vanuit de klant in een technisch realiseerbare oplossing die geen afbreuk doet aan het design. Kortom, een samenwerking met een resultaat om trots op te zijn!

Reactie van Tjitte Folkertsma (Commercieel directeur MediaCT):
“BB Systems heeft onze wensen perfect vertaald in een technische oplossing. Het design wat in samenwerking met Style26 tot stand is gekomen heeft onze verwachting overtroffen.’’

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een installatie of wilt u meer informatie? BB Systems denkt graag met u mee voor specifieke wensen en eisen. Wij werken ook voor en samen met installateurs. Neem contact met ons op via het contactformulier.  U kunt ook bellen naar onze vestiging: 050 5491662.