Medisch Centrum Westerkwartier

Voor Medisch Centrum Westerkwartier hebben wij een narrowcasting oplossing en een draadloze presentatieoplossing mogen leveren.

Project

Binnen Medisch Centrum Westerkwartier waren we gebonden aan een aantal maatvoeringen, de monitoren t.b.v. narrowcasting zijn hierop afgestemd. Er zijn meerdere professionele beeldschermen geplaatst om bezoekers te verwelkomen, te informeren en in te zetten als wachtverzachter.

De Full HD schermen zijn geschikt voor 24/7 weergave, waarmee de bedrijven van Medisch Centrum Westerkwartier o.a. haar boodschap en mooie beelden van de opbouw van het gezondheidscentrum helder en scherp kan tonen. Naast de geleverde hardware is er ook een softwareoplossing in de vorm van SaaS geleverd, hierdoor zijn de beheerders in staat om snel en eenvoudig de schermen te voorzien van content.

Ten behoeve van draadloos presenteren is er een draadloze presentatieoplossing geleverd, bestaande uit een 55” 4K LG scherm en een Microsoft 4k adapter t.b.v. draadloos presenteren.

Over Medisch Centrum Westerkwartier

MC Westerkwartier is een gezondheidscentrum in Tolbert en biedt huisvesting aan Huisartsenpraktijk Maring, Fysiotherapie Oldenoert en Benu apotheek. Dit nieuwe gezondheidscentrum is op 1 februari 2022 in gebruik genomen en biedt daarnaast ruimte voor thuiszorg, diëtiste, podotherapie en pedicure.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een professionele presentatieoplossing of een hoogwaardige narrowcasting? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!

Narrowcasting is zeer geschikt voor interne communicatie. Gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw huisstijl. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel ons op 050 5491662.