Multifunctioneel Centrum De Badde

Mfc Nieuw-Weerdinge - AudiovisueelOver Multifunctioneel centrum de Badde

De stichting Multifunctioneel Centrum Nieuw-Weerdinge is opgericht op 7 april 1994. De doelstelling van de stichting is het in stand houden en exploiteren van een multifunctioneel gebouw dat ruimte biedt aan verenigingen, stichtingen en instellingen binnen het dorp Nieuw-Weerdinge en omgeving. Daartoe is door en in samenwerking met de gemeente Emmen multifunctioneel centrum de Badde gebouwd aan het Eerste Kruisdiep in Nieuw-Weerdinge.

Project

Voor het Multifunctioneel Centrum de Badde te Nieuw-Weerdinge hebben wij een geluidsinstallatie en ringleidingsysteem voor slechthorenden geleverd en geïnstalleerd. We hebben op basis van de wensen een volledig digitale oplossing gerealiseerd.

Door de matrix van het merk Ashly kan de installatie niet ontregeld worden door gasten. In de zaal is een aansluitpunt gerealiseerd waarop een DJ of geluidsman zijn mengpaneel kan aansluiten. De installatie wordt daardoor geregeld via het mengpaneel. Wanneer het mengpaneel afgekoppeld is worden de instellingen automatisch teruggezet.

Daarnaast hebben we in de zaal een ringleidingsysteem voor slechthorenden aangelegd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit project of bent u ook op zoek naar een installatie voor een multifunctioneel centrum? Neemt u dan gerust contact met ons op.