Multifunctioneel centrum (MFC) De Binding

Over MFC de Binding

In het gebouw van het voormalige zwembad Atlantis zijn de activiteiten van het voormalige dorpshuis de Snikke ondergebracht. Ook de bibliotheek heeft er zijn intrek genomen.Het multifunctionele centrum is volledig verbouwd en een aanwinst voor de omgeving.

Project

BB Systems heeft voor het multifunctioneel centrum in de grote zaal, die op te delen is in twee zalen, een multiroom geluidsinstallatie geïnstalleerd. Hier is gekozen voor inbouwluidsprekers in combinatie met inbouw subwoofers. De installatie is uitgerust met diverse ( ook draadloze ) microfoons en afspeelapparatuur zoals mp3, usb, sd, cd en een tuner. Door handige  besturing kan de installatie goed bediend worden.

Ook hebben we een beamer met besturing en een groot projectiescherm voor presentaties geïnstalleerd. Hiervoor hebben we gekozen voor een Panasonic  4500 ANSI lumen beamer. Qua besturing is er een Neets Echo paneel toegepast waarmee de beamer en het projectiescherm eenvoudig bediend kunnen worden. Naast deze audiovisuele installatie hebben we ook de bar en keuken voorzien van geluidsapparatuur.

In opdracht van de De Kompanjie ( werkorganisatie gemeenten Pekela en Veendam ) en Dijk & Wijk Installatiegroep heeft BB Systems dit project uitgevoerd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit project of bent u ook op zoek naar een installatie voor een multifunctioneel centrum? Neemt u dan gerust contact met ons op.