Bastiaan Accountants Groningen

Over Bastiaan Accountants

Vanaf 1994 verzorgt Bastiaan Accountants te Groningen de administratie van bedrijven en particulieren. Wij zetten onze expertise in voor verschillende disciplines. Van jaarrekeningen tot begrotingen en van fiscale aangiften tot startersbegeleiding.

Bastiaan Accountants is als zelfstandig en vooruitstrevend accountantskantoor gericht op het zorgvuldig voeren van uw volledige boekhouding. Bastiaan Accountants verzorgt de boekhouding snel, degelijk en betrouwbaar.

Zonder al te veel opsmuk en zonder al te veel poeha. In cijfers zijn we nu eenmaal beter dan in woorden. We prefereren getallen boven letters! En zo hoort het natuurlijk ook bij een accountantskantoor!

Project

In de ontvangstruimte van Bastiaan Accountants worden haar bezoekers 24/7 doelgericht geïnformeerd. Door het plaatsen van een narrowcasting scherm kan op een eenvoudige methode de bezoeker worden benaderd en geïnformeerd.

Het narrowcasting scherm wordt onder andere ingezet als wachtverzachter, nieuwskanaal en huisstijl bewaker. Naast narrowcasting is deze fraaie monitor ook te gebruiken voor presentaties en vergaderingen.

Met Multi Narrowcasting krijgt Bastiaan Accountants niet alleen het WEBos scherm, maar ook de software. Deze software staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en werkt op basis van een SaaS licentie. Met deze software is de medewerker zelf de regisseur van de eigen zakelijke televisie. En templates uitzenden in hun eigen huisstijl. Meerdere collega´s beschikken over rechten om aan een uitzending werken, grafische of technische kennis is hiervoor niet benodigd.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties? Onze experts staan voor u klaar, wij maken graag een vrijblijvende aanbieding!